Pretplati se

Volimo životinje

EMRA HAMIDOVIĆ
Kad vidim da su životinje sretne, sretna sam i ja
Sarajka Emra Hamidović (20), studentica druge godine Veterinarskog fakulteta, svoj dom dijeli s jednom preslatkom ženkom hrčka. Životinje voli od malih nogu, a danas uživa glas njihovog spasitelja zahvaljujući radu u Veterinarskoj stanici tokom ljetnog raspusta.
ALAN IBROVIĆ
Ozzy me je naučio da uživam u jednostavnim stvarima
Jednog hladnog januarskog jutra Sarajlija Alan Ibrović (30) je s prijateljem pronašao štene haskija ispod automobila. Štene je tad imalo oko tri mjeseca, te se zbog povrede na nozi plašilo kontakta s ljudima...
HARIS ŠUKMAN
Pravi prijatelj se ne kupuje
Jablaničanin Haris Šukman (25), student Veterinarskog fakulteta u Sarajevu, veliki je ljubitelj i aktivista za pomoć životinjama.
MAJA ĐOZO
Foxy ima svoje “ja”
Prije pet godina, dok je bila u vikendici nedaleko od Sarajeva, do Maje Đozo, marketing menadžerice u kompaniji Toyota BiH, doskakutala je ženkica psa stara otprilike šest mjeseci.
INA ČANO
Volim da se opustim uz predenje mojih maca
Model i umjetnica Ina Čano, poznato lice s Instagrama, ima običaj reći da voli životinje otkad zna za sebe. Kad je imala pet godina, dobila je prvog psa, a njena porodica je navikla da četveronožne ljubimce tretira kao ukućane. Danas ima dvije mačke za koje kaže da su najljepši poklon koji je dobila u životu.
NEDIM ŠUTA
U psima mogu pronaći životnu filozofiju
JASMIN LIGATA I AIDA SALIHAGIĆ
Nije što je naš, ali Loco je uistinu poseban!
SANELA DIANA JENKINS
Moje životinjsko carstvo
Gošća našeg novogodišnjeg izdanja posebna je ljubiteljica životinja, koja u svom domu ima mačku, tri psa, papigu, paunove, dva majmuna, čak i sovu. I to nije sve!
MOAMER KASUMOVIĆ
Moj Dečko se ponaša kao cuko
DŽENITA DUMPOR
Tiffany je moja najbolja prijateljica
Novi broj
Gracija 381
15.11.2019.