Pretplati se

Volimo životinje

MARIJA SPIRKOVSKA
Druželjubiva i neustrašiva Molly
Makedonka s bosanskohercegovačkom adresom Marija Spirkovska, osnivačica i direktorica kozmetičkog brenda Lilo Cosmetics d.o.o., zbog kojeg poslovno krstari između Sarajeva i Kaknja, druguje i veseli se sa francuskom kovrdžavom bišonkom Molly.
Volimo životinje
Pas na plaži
Nije svaki pas za plažu! Naprimjer štenci do šest mjeseci koji nisu završili s vakcinacijom protiv zaraznih bolesti, neki, opet, ne podnose visoke temperature ili ne vole društvo drugih pasa i gužvu ili jednostavno ne vole vodu.
MATEA NEŠIĆ JOVANOVIĆ
Moji mali dinosaurusi i vikinška kraljica
Menadžerica društvenih mreža i profesorica engleskog jezika Matea Nešić Jovanović ljubav prema životinjama gaji od djetinjstva, a razvija je posebno uz oca. Već je u trećoj godini dobila jednog zamorčića i otad je učila kako se brinuti o krhkim bićima.
Volimo životinje
Kenguri penjači
Kenguri penjači spadaju u ugroženu vrstu, te naseljavaju samo sjeverozapadne kišne šume Australije i Novu Gvineju.
Volimo životinje
Pseći pogled kojem ne možete odoljeti
Ako vam se čini da vam pas pogledom želi nešto reći ili traži vašu pažnju, riječ je o načinu na koji mu je evolucija omogućila manipulaciju vašim osjećajima, tvrde američki i britanski naučnici.
LJILJANA ŠAKOVIĆ-MUJAN I NAREL MUJAN
Naš muzičar Zuzu
NAJRA KRVAVAC
Život uz pse je nemjerljivo kvalitetniji
TIJANA DAPČEVIĆ
Život s Badžom je pun radosti
U obitelji pop pjevačice Tijane Dapčević jednu od važnih uloga dobio je preslatki Badža, godinu star pudl. U njihov je dom stigao tako što je Tijanin sin, devetogodišnji Vuk, mjesecima izražavao želju da ima ljubimca. I onda im je Tijanina dugogodišnja prijateljica Slađa, koja ima leglo pudlica, poklonila štene. “Život s Badžom uključuje mnogo trčanja, skakanja, šetanja, igranja, igranja, igranja...
Volimo životinje
Psi znaju kad lažemo
Sad imamo i službenu potvrdu – psi razumiju ono što im govorimo, pritom obrađujući informacije i dajući im smisao na sličan način kako ih obrađuju ljudi.
DRAGANA GRBIĆ-HASIBOVIĆ I ZLATAN HASIBOVIĆ
Naš divni “blatni” Bak
Svakodnevnicu sarajevske projekt menadžerice Dragane Grbić-Hasibović i njezinog supruga, veterinara Zlatana Hasibovića, uljepšava Bak, prekrasni šestogodišnji zlatni retriver. U njihov dom je došao slučajno: kad je ženka retrivera njihove prijateljice dobila devet štenaca, i to carskim rezom.
Novi broj
Gracija 384/385
27.12.2019.