Pretplati se

Raport

Video
NOVA BALADA SERGEJA ĆETKOVIĆA TOPI I NAJTVRĐA SRCA
U susret praznicima i Novoj godini u kojoj će proslaviti veliki jubilej, 20 godina karijere, Sergej Ćetković je obradovao publiku novom pjesmom neobičnog naziva „25. sat“, kojom najavljuje novi album i velike koncertne aktivnosti u regionu.
Promo
IQOS 3 DUO predstavljen u Banjaluci
Sa namjerom da dodatno unaprijedi proizvode bazirane na tehnologiji zagrijavanja, a ne sagorijevanja duhana, kompanija Philip Morris predstavila je sinoć u Banjaluci IQOS 3 Duo na događaju zatvorenog tipa za poslovne partnere. IQOS 3 Duo je najnoviji proizvod iz porodice bezdimnih uređaja, koji je ubrzo nakon globalnog lansiranja, stigao i na naše tržište.
Bega i Duško Bajević
Četiri decenije zajedničkog života
Slavni mostarski fudbaler i njegova prelijepa supruga Bega u višesatnom razgovoru s ekipom Gracije, na vrelu Bune, govore o Mostaru i Veležu, fudbalu i golovima, Grčkoj i karijeri, ratu i životnim dramama... Šta je ostalo od nekadašnjeg Mostara? Kako je Duško poništio sopstveni gol? Kako im je prijatelj ukrao sve novce sa računa? Kako su fudbaleri Penerola nasrnuli na Bajevića i kako ga je Marić branio...
Avon
Avon ne testira proizvode na životinjama ni na jednom tržištu na svijetu
Kompanija Avon objavila je da ne vrši ispitivanja na životinjama ni na jednom svom proizvodu, ni na jednom tržištu na svijetu. Poštovanje dobrobiti životinja kamen je temeljac Avon filozofije bezbijednosti proizvoda i Avon je jedna od prvih kompanija koja je zaustavila testiranje na životinjama još prije 30 godina.
Promo
Poslovne veze koje traju
HT ERONET u Mostaru darovao je neke od svojih dugogodišnjih poslovnih korisnika, među ostalima HercegovinaVino i Karting Klub iz Mostara, čije je predstavnike osobno darovao direktor Sektora za prodaju, Robert Crnjac.
Promo
Doživi trenutke od kojih srce brže kuca uz pogodnosti plaćanja Mastercard® karticama
Najljepše i najzabavnije doba godine je već počelo. Iskoristite mogućnost da uživateu zimii neprocjenjivim trenucima koristeći Mastercard kartice. Svaki danje nova prilika da obogatite zimske dane uživajući sa porodicom, prijateljima i vama dragim osobamau izvrsnoj hrani, skijanjui dobrom raspoloženju.
Održana panel diskusija
„Volonterizam u službi izgradnje kapaciteta mladih“
YES Centarzamladeorganizacije SOS Dječijasela BiHu partnerstvu sa Udruženjem Nautilus, a pod pokroviteljstvom Federalnog Ministarstva za ekonomsku saradnju i razvoj Savezne Republike Njemačke (BMZ) i Hermann Gmeiner Fond Savezne Republike Njemačke, organizirao je panel diskusiju na temu „Volonterizam u službi izgradnje kapaciteta mladih“.
PROMO
OTVOREN PRVI CALVIN KLEIN JEANS BUTIK U SARAJEVU
Prvi sarajevski Calvin Klein Jeans butik otvoren je večeras na trećem spratu BBI centra. Rasprostranjen na 140 metara kvadratnih butik nudi najnovije kolekcije Calvin Klein odjeće i obuće, a trenutno se u ponudi nalazi kolekcija jesen/zima 2019-2020 sa linijama New Denim Fits, New BodyFits, ModernVarsity, Outerwear, Western Stitch i Archive Icons. Svi zaljubljenici i zaljubljenice u modu, butik će moći posjetiti svakog radnog dana od 09.00 do 22.00 te subotom od 09.00 do 22.00 i nedjeljom od 10.00 do 18.00.
PROMO
BONJOUR.ba novogodišnji party
Neobičan sanjarski party u Sarajevu: Više od 150 uzvanika bh.modne i lifestyle scene na prvom BONJOUR.ba novogodišnjem partyu
Promo
Bebasita poster
Moderna ilustracija vaše bebe u prirodnoj veličini pri rođenju prelijepa je uspomena koja će uljepšati svaki prostor i podsjećati vas na najsretniji trenutak.
Novi broj
Gracija 389
6.3.2020.