Pretplati se

Raport

UNIQA darovala školske torbe, pribor i opremu
„Zajedno kroz školska vrata, za djecu izliječenu od raka“
Raport
Cardi B za Reebok
Nakon pojavljivanja u nedavnoj kampanji za Reebok Aztrek, Cardi B vratila se kako bi promovirala njihovu “Meet You There” kolekciju.
Raport
NOVO LICE PRIRODNE LJEPOTE
Veličanstvene žene, Amra Silajdžić - Džeko, Naida Kundurović, Marija Hudolin i Ivana Macanović u novoj kampanji prirodne kozmetike Gloria
Raport
Neću da budem zombi
Izložba fotografija pod nazivom “Neću da budem zombi” otvara se 7. septembra u foto galeriji sarajevskog Centra za kulturu u Jelićevoj i trajat će do 7. oktobra.
Raport
Gucci Memoire D’Une Odeur u Sarajevu
U sarajevskom Klubu 1 upriličena je jedna vrlo nekonvencionalna promocija novog parfema Gucci Memoire D’Une Odeur, prvog gender free mirisa namijenjenog za svaki rod.
Promo
“Avon Djevojke na trčanju 2019": Zabavna i društveno odgovorna trka sa posebnim zadatkom
Sedma trka “Avon Djevojke na trčanju” održana u Sarajevu okupila je veliki broj učesnica
Deichmann
Milica Pavlović novo lice Deichmanna
Milica Pavlović postala je prva brend ambasadorica kompanije Deichmann u Bosni i Hercegovini.
Promo
Održan drugi NLB regionalni poslovni forum, a otvorena i nova zgrada NLB Banke u Sarajevu
U hotelu „Holiday“ u Sarajevu održan je drugi po redu regionalni NLB Poslovni forum na temu „Ljudski resursi i uspješno poslovanje“. Ovogodišnji forum okupio je više od 250 učesnika, klijenata NLB Banke d.d., Sarajevo i NLB Banke a.d., Banja Luka, kao i predstavnike svih članica NLB Grupe.
Promo
Race for the Cure
Druženjem sa nekim od najpoznatijih bosanskohercegovačkih influensera u ugodnom ambijentu “Secret garden” označili smo početak online registracija za ovogodišnju Trku/šetnju za ozdravljenje “Race for the Cure” koja će biti održana 29. septembra ispred SCC-a i poslali poruku o važnosti preventivnih pregleda.
Raport
For the Hunters, vrhunska zabava za posljednju noć Festivala
Lovci na dobru zabavu, oni neustrašivi među nama koji znaju šta žele i kako to dobiti, oni koji samouvjereno plešu nasred pozornice šireći dobro raspoloženje na sve oko sebe, provod po svojoj mjeri pronašli su posljednju noć Sarajevo Film Festivala.
Novi broj
Gracija 381
15.11.2019.