Pretplati se

Raport

Raport
Novi poslovni poduhvat Hane Sirćo
Sarajevska modna dizajnerica Hana Sirćo otvara showroom dućan u Sarajevu, gdje će izložiti svoje kreacije za svečane prilike, večernje izlaske i casual komade.
Raport
Koncerti Bartolomeja Stankovića povodom Svjetskog dana muzike
Bh. pijanista Bartolomej Stanković publici u Sarajevu priredio je nesvakidašnji muzički doživljaj. Naime, povodom Svjetskog dana muzike, 21. juna, Stanković je na dva koncerta u Sarajevu izveo djela za klavir 24 bosanskohercegovačka kompozitora.
Promo
Građani BiH spremni za tehnološke inovacije u platnoj industriji
Mastercard predstavio MasterIndex 2019: broj vlasnika debitnih kartica u Bosni i Hercegovini porastao za 6%
Promo
„Naše putovanje počinje“ uz Mg Mivelu
Na sinoćnjem druženju „Naše putovanje počinje“ u Sarajevu pravi prijatelj trudnicama bila je i voda Mg Mivela koja im je uz hidrataciju osigurala i neophodan unos magnezija, minerala posebno važnog tijekom perioda trudnoće i laktacije
Promo
PANTHEON konferencija „Digitalizacija 2019 u praksi“
Centralna tema ovogodišnje PANTHEON konferencije u organizaciji kompanije Datalab BH je „Digitalizacija 2019 u praksi“. Fokus je bio na potrebama malih i srednjih preduzeća u Bosni i Hercegovini na putu ka digitalizaciji poslovanja. Učesnicima su prezentirane prednosti primjene digitalnih alata u svakodnevnom poslovanju na konkretnim primjerima iz prakse. Generalni sponzor konferencije je kompanija BH Telecom.
Raport
Oproštaj od Las Vegasa
Muzička diva Céline Dion završila je jedno poglavlje svog života: oprostila se od publike u Las Vegasu, gdje je proteklih 16 godina nastupala u Caesars Palaceu.
Raport
Shaping the Future of Water
U povodu Dana arhitekture održanih u Sarajevu, vodeći svjetski proizvođač sanitarne opreme, njemačka firma GROHE, upriličila je gala event za arhitekte, predstavivši proizvodne novitete kao i nove, inteligentne tehnologije i inovacije, zahvaljujući kojima nastavlja osvajati tržište.
Promo
Sparkasse Bank i ove godine ponosni sponzor XV Međunarodnog Sajma privrede u Tešnju
Sparkasse Bank d.o.o. BiH i ove godine ponosni je sponzor Međunarodnog sajma privrede u Tešnju, koji će se održati u periodu od 13-16. juna 2019. Jubilarni, 15. po redu Međunarodni poslovni sajam, u organizaciji „Biznis centra“ Jelah – Tešanj, predstavlja tradicionalno godišnje okupljanje nekih od najvećih i najeminentnijih kompanija i privrednika u regionu.
Raport
Pet godina Afroditine Marmelade
Afroditin ljetni hit Marmelada slavi 5.rođendan, a dobila je pojačanje u vidu Marmelade natural koja je 99% prirodnog porijekla.
Raport
Lehrnerov Svijet i Grad
Muzej savremenih umjetnosti RS-a u Banjaluci predstavlja izložbu “Svijet/Grad” austrijskog umjetnika Wolfganga Lehrnera, koja je otvorena šestog juna.
Novi broj
Gracija br. 372
12.7.2019.