Pretplati se

Raport

Drugi ljetni festival "Zenica summer fest 2019"
Koncertom Saše Kovačevića iz Beograda sutra počinje 2. Zenica Summer Fest
Drugi ljetni festival "Zenica summer fest 2019", koji će sutra, 18. jula početi plesnim perfomansom te koncertom Saše Kovačevića na Trgu Alije Izetbegovića, trajat će do 9. augusta, kada će na istom mjestu te u isto vrijeme koncert održati Željko Joksimović.
Raport
Velika zvijezda DJ Solomun dolazi u Sarajevo, sav prihod za pomoć Sigurnoj kući
Pomoć revitaliziranju Sigurne kuće u Sarajevu, te adaptacija životnog prostora za njene korisnice bit će u fokusu predstojećeg gostovanja u glavnom gradu BiH planetarno popularne zvijezde bh. porijekla DJ Solomuna.
Raport
Paul McCartney piše svoj prvi mjuzikl po filmu 'Divan život'
Slavni bivši Beatle Sir Paul McCartney priopćio je u srijedu da radi na svojem prvom mjuziklu te je trenutno u završnoj fazi pisanja pjesama za glazbenu kazališnu adaptaciju filma Franka Capre iz 1946. "Divan život" čija se premijera očekuje koncem 2020.
Još jedno visoko priznanje za Lovefest
Zlatni dukat i plaketa za doprinos promociji Vrnjačke Banje
Kultura
Mostarskoj publici predstavljena knjiga 'Karikature'
U okviru „Mostarskog ljeta“, a u suradnji s IC Štamparijom Mostar, u utorak navečer u Centru za kulturu Mostat predstavljena je knjiga "Karikature", poznatog karikaturiste Ismeta Ite Korjenića.
Aleksandra Radović predstavlja novi singl i spot
Ne volim te
Kultura
Otvoren 66. Pulski filmski festival
Prigodnom svečanošću i tradicionalnim vatrometom u pulskoj Areni u subotu navečer svečano je otvoren 66. Pulski filmski festival na kojem se za Zlatne arene natječe osam hrvatskih filmova i šest iz hrvatske manjinske koprodukcije, a publika će u Areni idućih dana gledati i recentne europske naslove. Festival je otvorila predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar- Kitarović.
Raport
'Bazar dobre volje' za pomoć socijalno ugroženim ljudima širom BiH
Udruženje Pomozi.ba najavilo je za subotu u Sarajevu 'Bazar dobre volje', za pomoć socijalno ugroženim ljudima širom Bosne i Hercegovine.
PREMIJERNO NOVI SPOT ZDRAVKA ČOLIĆA
Ono malo sreće
Raport
Uspavanka za Mladenku
Na 33. retrospektivnom eMTeeM-ovom festivalu Dani teatra mladih, publika je najboljom predstavom u prošloj sezoni proglasila Uspavanka za Mladenku.
Novi broj
Gracija 376
6.9.2019.