Pretplati se

Raport

Raport
Obnovit ćemo Notre Dame!
Francuski milijarder Francois-Henri Pinault, suprug glumice Salme Hayek, dat će 100 miliona eura za obnovu pariške katedrale Notre Dame čije je dijelove 15. aprila progutao požar.
Ne pokušavajte prvo promijeniti partnera
Razmislite o kompromisu
Održavati zdravu vezu može biti veliki izazov, pogotovo u današnje vrijeme kada je upoznavanje novih ljudi postalo izuzetno lako. Uz društvene mreže i različite aplikacije za upoznavanje, prvi put u historiji je moguće u trenutku se povezati sa neznancem i razviti odnos prije nego što uopće i dođe do ličnog kontakta. Ovo je značajno promijenilo način na koji posmatramo veze, pa i koliko ih znamo cijeniti
Muške stvari
Teslin Model Y
Imajući na umu tržište popularnih SUV modela, Tesla je predstavio Model Y, koji će služiti kao protuteža Modelu 3.
VANITY FAIR
Novo lice u svijetu filma
Djevojčica koja u hororu Us Jordana Peela igra Zoru, Shahadi Wright Joseph, rođena 29. aprila 2005., odavno gradi uspješnu karijeru.
Steiermärkische Sparkasse Grupacija
Rekordni rezultati
Steiermärkische Sparkasse Grupacija ostvarila je rekordne finansijske rezultate u prethodnoj godini, saopštila je Sparkasse Bank dd BiH. Prema objavljenim rezultatima, dobit nakon oporezivanja iznosi 178 milion EUR, a poslovni rezultat 213 miliona EUR. U prethodnom periodu, pored dobrih stopa rasta, Grupacija finansijsku godinu završava sa 45.000 novih klijenata.
Mladić Slavko Mršević pisao ministarstvu
Obećavam da ću biti dobar u školi
Nakon što je Ministarstvo obrazovanja RS poništilo odluku Školskog odbora Srednjoškolskog centra Rudo da se Slavko Mršević, dječak sa blagim oblikom autizma, vrati u školu Slavko se odlučio pismom obratiti ministarstvu. Njegovo pismo prenosimo u cijelosti
Poznati otkrivaju svoje priče
Oko Sarajeva
Emisiju možete pratiti svakog petka na televiziji Face, nakon Centralnog dnevnika, te reprizu subotom u večernjem terminu.
Obilježavanje Dana grada Sarajeva uz Sarajevski kiseljak
U duhu obilježavanja 6. aprila, Sarajevski kiseljak je za sve Sarajke i Sarajlije pripremio posebne aktivnosti i neizostavno osvježenje uz najbolju prirodnu mineralnu vodu
Hotel ibis Styles Sarajevo
Svečano obilježen završetak izgradnje i adaptacije
ibis Styles, novi brand vodeće svjetske grupacije AccorHotels, sinoć je svečano obilježio završetak izgradnje i adaptacije hotela te u prisustvu velikog broja zvanica predstavio svoj unikatni enterijer.
Ovog vikenda
Sajam vjenčanja
Sajam vjenčanja u Herceg etno selu mjesto je gdje želite provesti vikend: 06. i 07. aprila i olakšati si planiranje vjenčanja iz snova!
Novi broj
Gracija 386
24.1.2020.