Pretplati se

Raport

Raport
Becker rasprodaje trofeje
Boris Becker se nalazi u velikim finansijskim problemima, te je stavio na aukciju skoro sve što je osvojio u bogatoj teniskoj karijeri.
Raport
Pamukov Snijeg u Sarajevu
U Narodnom pozorištu Sarajevo 26. juna održana je premijera predstave Snijeg koju je, prema romanu nobelovca Orhana Pamuka, režirao Dino Mustafić. “Već od prvog čitanja imao sam utisak da je to izuzetno zanimljiv materijal za scensku adaptaciju.
Raport
Nova Sky Cola ZERO – bez šećera i bez kalorija
Ljetni dani bude žeđ i traže osvježenje koje nudi jedinstven okus. Ali kako uz sve te neodoljive okuse izbjeći koju kaloriju viška zarad ljepše figure na plaži?
Raport
Novi poslovni poduhvat Hane Sirćo
Sarajevska modna dizajnerica Hana Sirćo otvara showroom dućan u Sarajevu, gdje će izložiti svoje kreacije za svečane prilike, večernje izlaske i casual komade.
Raport
Koncerti Bartolomeja Stankovića povodom Svjetskog dana muzike
Bh. pijanista Bartolomej Stanković publici u Sarajevu priredio je nesvakidašnji muzički doživljaj. Naime, povodom Svjetskog dana muzike, 21. juna, Stanković je na dva koncerta u Sarajevu izveo djela za klavir 24 bosanskohercegovačka kompozitora.
Promo
Građani BiH spremni za tehnološke inovacije u platnoj industriji
Mastercard predstavio MasterIndex 2019: broj vlasnika debitnih kartica u Bosni i Hercegovini porastao za 6%
Promo
„Naše putovanje počinje“ uz Mg Mivelu
Na sinoćnjem druženju „Naše putovanje počinje“ u Sarajevu pravi prijatelj trudnicama bila je i voda Mg Mivela koja im je uz hidrataciju osigurala i neophodan unos magnezija, minerala posebno važnog tijekom perioda trudnoće i laktacije
Promo
PANTHEON konferencija „Digitalizacija 2019 u praksi“
Centralna tema ovogodišnje PANTHEON konferencije u organizaciji kompanije Datalab BH je „Digitalizacija 2019 u praksi“. Fokus je bio na potrebama malih i srednjih preduzeća u Bosni i Hercegovini na putu ka digitalizaciji poslovanja. Učesnicima su prezentirane prednosti primjene digitalnih alata u svakodnevnom poslovanju na konkretnim primjerima iz prakse. Generalni sponzor konferencije je kompanija BH Telecom.
Raport
Oproštaj od Las Vegasa
Muzička diva Céline Dion završila je jedno poglavlje svog života: oprostila se od publike u Las Vegasu, gdje je proteklih 16 godina nastupala u Caesars Palaceu.
Raport
Shaping the Future of Water
U povodu Dana arhitekture održanih u Sarajevu, vodeći svjetski proizvođač sanitarne opreme, njemačka firma GROHE, upriličila je gala event za arhitekte, predstavivši proizvodne novitete kao i nove, inteligentne tehnologije i inovacije, zahvaljujući kojima nastavlja osvajati tržište.
Novi broj
Gracija 386
24.1.2020.