Pretplati se

Raport

Promo
Počinje jesen na Novoj BH, a uskoro i novi kanal Nova Sport
NOVA BH najmlađa komercijalna televizija u BiH i članica grupacije United Media za nadolazeću jesen i zimu pripremila je bogatu programsku shemu. Tim povodom upriličeno je druženje s predstavnicima medija. Uprava Nove BH, kao i urednički tim najavili su nove zabavne emisije, serijske i filmske premijere, kao i premium sportske sadržaje koji će posebno obradovati ljubitelje nogometa.
UNIQA darovala školske torbe, pribor i opremu
„Zajedno kroz školska vrata, za djecu izliječenu od raka“
Raport
Cardi B za Reebok
Nakon pojavljivanja u nedavnoj kampanji za Reebok Aztrek, Cardi B vratila se kako bi promovirala njihovu “Meet You There” kolekciju.
Raport
NOVO LICE PRIRODNE LJEPOTE
Veličanstvene žene, Amra Silajdžić - Džeko, Naida Kundurović, Marija Hudolin i Ivana Macanović u novoj kampanji prirodne kozmetike Gloria
Raport
Neću da budem zombi
Izložba fotografija pod nazivom “Neću da budem zombi” otvara se 7. septembra u foto galeriji sarajevskog Centra za kulturu u Jelićevoj i trajat će do 7. oktobra.
Raport
Gucci Memoire D’Une Odeur u Sarajevu
U sarajevskom Klubu 1 upriličena je jedna vrlo nekonvencionalna promocija novog parfema Gucci Memoire D’Une Odeur, prvog gender free mirisa namijenjenog za svaki rod.
Promo
“Avon Djevojke na trčanju 2019": Zabavna i društveno odgovorna trka sa posebnim zadatkom
Sedma trka “Avon Djevojke na trčanju” održana u Sarajevu okupila je veliki broj učesnica
Deichmann
Milica Pavlović novo lice Deichmanna
Milica Pavlović postala je prva brend ambasadorica kompanije Deichmann u Bosni i Hercegovini.
Promo
Održan drugi NLB regionalni poslovni forum, a otvorena i nova zgrada NLB Banke u Sarajevu
U hotelu „Holiday“ u Sarajevu održan je drugi po redu regionalni NLB Poslovni forum na temu „Ljudski resursi i uspješno poslovanje“. Ovogodišnji forum okupio je više od 250 učesnika, klijenata NLB Banke d.d., Sarajevo i NLB Banke a.d., Banja Luka, kao i predstavnike svih članica NLB Grupe.
Promo
Race for the Cure
Druženjem sa nekim od najpoznatijih bosanskohercegovačkih influensera u ugodnom ambijentu “Secret garden” označili smo početak online registracija za ovogodišnju Trku/šetnju za ozdravljenje “Race for the Cure” koja će biti održana 29. septembra ispred SCC-a i poslali poruku o važnosti preventivnih pregleda.
Novi broj
Gracija 388
21.2.2020.