Pretplati se

Promo

Termag star&style night

U prepunom kongresnom centru Termag hotela na Jahorini, održana je posebna revija pod nazivom "Termag star&style night". Bilo je to veče neobičnog ali fascinantnog spoja visoke mode, auto industrije, vrhunske umjetnosti ali i humanosti na djelu.

Naime, modni studio Stelo publici je predstavio najnovije linije brendova: Louboutain, Paul&Shark, Fabi, Roberto Botticelli, Alberto Gozzi, Sandro Vicardi, Orlando Valentino, Jimmy Choo... Zanosni modeli su publici prikazali sve ono što modni studio Stelo nudi u svojim salonima u Sarajevu, BBI centru i ekskluzivno u Termag hotelu na Jahorini.

Glamurozne cipele Christian Louboutin, zanosne torbe Valentino Orlandi, kao i  garderoba iz poznate kuće Paul&Shark privukle su pažnju brojnih gostiju "Termag star&style night".

Publika je bila u prilici da vidi najnoviji automobil Mercedes-Benz B class, koji je specijalno za ovu priliku bio dio modne piste, u naravno elegantnoj crnoj boji i da se upozna sa svim tehničkim novitetima koje donosi ovo vrhunsko vozilo. Da najveći svjetski automobilski brend ne proizvodi samo vhunska vozila, pokazali su izvanredni modni asesoari iz Mercedes-Benz kolekcije. Modni detalji poput naočala, satova, narukvica, kofera, putnih torbi ali i odličnih jakni, koje po special made recepturi za Mercedes-Benz proizvode Carl Zeiss, Swarovski, Samsonite, BREE..., upotpunili su ionako odličnu modnu reviju.

"Termag star&style night" je na jednom mjestu uspio da okupi vrhunske svjetske brendove, a modni studio Stelo. Mercedes-Benz i Termag hotel, uspjeli su da naprave odličan događaj o kom će se dugo pričati.", naglasio je ovo direktor marketinga Termag hotela Nemanja Vučetić. Da je ovo tačno, potvrdili su brojni gosti iz javnog života među kojima na prvom mjestu gradonačelnici Sarajeva i Istočnog Sarajeva, g. Abdulah Skaka i g. Nenad Vuković, ali i ostali brojni gosti iz svijeta biznisa, kulture, umjestnosti, TV lica.

Predivna veče bila je začinjena  humanitarnom aukcijom za koju je akademski slikar Marko Kusmuk poklonio sliku iz svog umjetničkog opusa. Slikar Marko Kusmuk, koji je završio prestižnu Accademia di Belle Arti u Rimu, višestruko nagrađivani umjetnik i dobitnik prestižnih nagrada: Prva nagrada Venecije - Zlatni lav, Velika nagrada ULUSA, prva nagrada Fondacije Vladimir Veličković, publici je predstavio svoje djelo LEVITACIJA iz ciklusa "Spoznaja". Marko Kusmuk u svojim radovima bavi se istraživanjem ljudske psihe i misli, kao i temi spoznaje, važnom pojmu kako slikarstva tako i humanistčkih nauka. Da je Kusmuk veliki humanista pokazuje i ovaj predivan poklon u vidu slike koja je na humanitarnoj aukciji prodata za 3200,00 KM, a sav prihod je poklonjen udrzženju za djecu sa posebnim potrebama "Sunce" iz Pala.

Modni studio Stelo, kompanija Mercedes-Benz i Termag hotel su uspjeli da naprave događaj po najvišim svjetskim standardima što svjedoče brojni zadovoljni posjetioci. "Termag star&style night" je samo uvertira koja najavljuje odličnu zimsku sezonu i brojne događaje koji će se i dalje održavati na olimpijskoj ljepotici Jahorini.