Pretplati se

Emina Hadžić

Najbolja godina

Godinu 2020. možete učiniti svojom najboljom godinom do sada

Najbolja godina
Bosanka Emina Hadžić je dizajnerica koja stoji iza britanskog modnog brenda La Luna London, a čiju slavu su pronijele zvijezde poput glumice Cameron Diaz i manekenke Candice Swanepoel

 

Vrijeme koje dolazi možete – i trebate – učiniti najboljim vremenom ikada.

Zaslužujete život koji je ispunjen radošću i svim dobrim što si želite jer apsolutno ste u stanju postići sve ako ste tome doista posvećeni.

Cijeli život težimo nečemu i svaki dan pokušavamo ostvariti naše ciljeve, a zapravo dostići ćemo ih samo ako na pravi način iskoristimo svoje vrijeme i aktivnosti, bilo da se radi o svakodnevnoj sitnici za koju nije potrebno previše napora, bilo da planiramo ozbiljan posao.

Samo će potpuna predanost donijeti željene rezultate.

Osvrnite se na svoj život, na svoju situaciju i okolnosti pa se zapitajte za šta ste se tačno zalagali? Koja su vaša postignuća u 2019. godini? Jeste li time zadovoljni? Želite li i dalje raditi sve isto? Želite li napraviti promjene i iskorake? Ili biste željeli potpuno drugačiji ishod i rezultate u 2020?

Da nije bilo ograničenja u vašem životu, kad biste mogli imati nešto što stvarno želite, šta bi to tačno bilo? Da ste imali slobodu raditi bilo šta, neovisno o tome da li je to razumno, praktično ili nepraktično, šta bi to bilo? Da ste svjetski slavna osoba i kad biste znali da će milioni ljudi slušati ono što imate za reći, šta biste rekli? Što biste željeli istaknuti o sebi, o svojim vrijednostima, o svom pogledu na život?

Svrha vašeg postojanja je prekrasna, veličanstvena i jedinstvena; ona je bila i bit će dio vas, njegujete je. Ponekad je možete intenzivno osjetiti, obično kada život ide ili jako dobro ili jako loše, međutim, zaokupljeni drugim aktivnostima, zaboravimo na nju. Ali uvijek je tu, sve što osjećate povezano je sa svrhom vašeg života i svaka vaša želja je pokušaj njenog ostvarivanja.

U 2020. godini želim vam prvenstveno puno zdravlja, dobrih odluka, da sve dobro zadržite, a loše ispravite, da sve ružno uklonite i lijepim zamijenite... Ukratko, da 2020., kao i svaka sljedeća, bude vaša najbolja godina.

Celebrity Look For Less – Meghan Markle 


 

Favoriti mjeseca.

Benefit Cosmetics: Precisely, My brow pencil


Gdje je ova olovka bila cijeli moj život?! Olovka za obrve povlači nevjerovatno prirodne poteze nalik na pravu dlaku. Traje i do 12 sati i otporna je na vodu. Dolazi u 12 nijansi te obrvama daje prirodni oblik u samo nekoliko poteza. 

Afrodita Cosmetics: Tekući sapun za ruke


Veliko bravo za Afroditu, pogotovo kada je u pitanju ovaj tekući sapun za ruke koji temeljito čisti kožu uljnim ekstraktom grožđa, a u isto vrijeme njeguje i pomaže u sprečavanju preranog starenja ruku. Miris ovog tekućeg sapuna je predivan.Sapun nimalo ne isušuje kožu. Probajte! 

Stolni aranžman


Moja draga prijateljica Mirjana Bošnjak i njezina sestra Matea zaslužne su za ovaj unikatan i kreativan aranžman koji će u danima koji dolaze krasiti moj stol. Djevojke moje, želim vam još puno kvalitetnih ideja i dobrih radova.