Pretplati se
Dodir savršenstva po njemačkoj recepturi

KOZMETIČKI BREND DR. GRANDEL STIGAO U BiH

Dodir savršenstva po njemačkoj recepturi

Sa nekoliko atraktivnih linija, na bh. tržište konačno je stigao Evropi dobro poznati njemački brend Dr. Grandel, čiji spoj dugogodišnje tradicije, inovativnih naučnih metoda i vrhunske profesionalnosti garantuje najviši kvalitet kozmetičkih proizvoda u efikasnoj njezi kože

Kozmetički proizvodi Dr. Grandel nastali su u Njemačkoj u skladu s najzahtjevnijim evropskim standardima te nude rješenja za sve vrste kože. Iz kompanije to opravdano tvrde na osnovu 80 godina tradicije, 80 godina razvoja proizvoda za njegu lica i tijela, 80 godina uspjeha i brojnih nagrada. 

Od sada, u Apotekama Sarajevo možete pronaći nekoliko atraktivnih linija:


INTELIGENTNA HIDRATANTNA NJEGA: HYDRO ACTIVE

Osnovna namjena linije HYDRO ACTIVE je osigurati koži intenzivnu hidratantnu njegu. Suh zrak kao posljedica centralnog grijanja ili klima-uređaja te izlaganje sunčevim zracima uzrokuju pretjeran gubitak vlažnosti čak i kod mlade kože.


ZA PRIRODNU LJEPOTU: ELEMENTS OF NATURE 

Visokokvalitetna linija kozmetike DR. GRANDEL pruža prirodnu profesionalnu njegu svakoj vrsti kože. EPIGRAN, multiaktivni ekstrakt pšeničnih klica, srce je linije ELEMENTS OF NATURE, koja spaja prirodu, tradiciju i učinkovitost. Ne sadrži konzervanse, parabene, mineralna ulja, petrolej, parafin, silikon, emulgator PEG, boje i sintetičke mirise.


MOĆ POMLAÐIVANJA I REGENERACIJE: BEAUTYGEN

Linija BEAUTYGEN kožu obnavlja i pomlađuje. Naučnici sve bolje razumiju tajnu mladalačke kože i dešifrirali su “gen ljepote”. Ekstrakt snježne alge u liniji BEAUTYGEN aktivira djelovanje “gena ljepote”, štiti kolagenska vlakna i poboljšava elastičnost kože. Dokazano je da snježne alge, koje potiču s ledenjaka, povećavaju aktivnost ćelija kože i ublažavaju štetu uzrokovanu UV zračenjem. Posebno je važan njihov antioksidacijski učinak, kojeg značajno povećavaju peptidi za pomlađivanje. Oni podstiču regeneraciju kože i usporavaju proces starenja. 


ZA BEZVREMENSKU LJEPOTU: TIMELESS

 
Prilikom rođenja, u koži se aktivira proces neprestanog obnavljanja koji se s vremenom usporava. Tada počinje prirodni proces starenja kože, a posljedice su bore koje dodatno produbljuje mimika lica. Prirodni proces starenja ubrzavaju brojni faktori kao što su stres ili štetni uticaji iz okoline kojima je koža izložena svaki dan a koji mogu značajno uticati na produbljivanje početnih bora. Tu nastupaju proizvodi iz linije TIMELESS, koji kožu opskrbljuju sa visokoučinkovitim sastojcima zbog kojih se ona lakše nosi sa izazovima vremena. 
 

 

NJEGA ZA MLADOLIKI IZGLED: SKIN PERFORMANCE 3D

Inovativna 3D tehnologija i maksimalna koncentracija aktivnih sastojaka vraćaju koži mladolikost i predstavljaju istinsku alternativu estetskoj medicini. Različiti sastojci spravljeni uz pomoć najnovije tehnologije i u najvećoj mogućoj koncentraciji izvanredno i u više slojeva poboljšavaju izgled vaše kože.