Pretplati se

EMINA HADŽIĆ

Zahvalnost

Odvojiti vrijeme kako bismo izrazili zahvalnost je vrlina i lijep gest koji možemo učiniti za drugoga, ali i za sebe.

Zahvalnost

Bosanka Emina Hadžić je dizajnerica koja stoji iza britanskog modnog brenda La Luna London, a čiju slavu su pronijele zvijezde poput glumice Cameron Diaz i manekenke Candice Swanepoel


Zahvalnošću nekome na uloženom trudu, vremenu i pokušaju da učini nešto za nas dajemo do znanja da cijenimo to što radi, potičemo ga da i dalje daje sve od sebe. Ljudima puno znači i vole znati kad se prepoznaje njihov trud i zalaganje, a i mi sami ćemo se bolje osjećati kada se zahvalimo.

Osim što pokazujemo poštovanje prema drugim ljudima, važno je njegovati opći stav zahvalnosti. Svakog dana trebamo stati i razmisliti o svim dobrim stvarima u životu, o našoj obitelji, prijateljima, okruženju, činjenici da smo zdravi... i zahvaliti se na tome. 

Često razmišljamo o problemima i nedostacima koji nas prate umjesto da se fokusiramo na pozitivne stvari. Samo ćemo pozitivnim razmišljanjem lakše prevladati prepreke koje nas prate kroz život i na taj način ćemo napredovati.

Sjetite se nekoga kome dosad niste izrazili svoju zahvalnost. Učinite to! Dajte mu do znanja da ste zahvalni na tome što ga imate u svom životu, zahvalite mu za sve što je učinio i što čini za vas. Stvorite naviku zahvalnosti, cijenite pozitivne stvari i ljude. Njegujući i potičući dobre stvari,život će nam biti sretniji, a probleme ćemo lakše riješiti.

A za sve vas koji činite dobre stvari i vjerujete da dobri ljudi postoje, ili se maksimalno trudite,i za sve to zauzvrat ne dobijete ništa, čak ni “hvala” (znam da to može biti ružan osjećaj),nemojte, molim vas, misliti da je to gubljenje vremena. Radeći dobro, šaljući dobru energiju, dali ste svoj doprinos u stvaranju nekog boljeg svijeta i vremena.

Možda vas nisu poštovali i cijenili vaš trud, možda će se jednog dana ta osoba osvrnuti i shvatiti koliko ste bili dobri prema njoj... A dok se to ne dogodi, prihvatite iskreno HVALA od mene u njihovo ime.

Celebrity Look for Less 

Naša čitateljka iz Belgije poželjela je da kopiramo styling uvijek prelijepe Jelene Karleuše. Za ovu kombinaciju cipele sam zamijenila sandalama jer mislim da ženama koje nemaju duge noge kao što ima JK više odgovaraju sandale.  

 


A ako ste ipak za totalni look Jelene Karleuše, Money Motif cipele su $279.00 i možete ih poručiti na www.iamjenniferle.com ako ste član te stranice. Favoriti mjeseca

 

Iconic London – Seamless concealer 

Iconic London je brend koji izbacuje vrhunsku šminku.Jeste da su njegovi proizvodi malo skuplji, ali vjerujte mi kad vam kažem da vrijedi potrošiti novac na ovu stvar.  

Ovaj concealer briše svaki trag umora :) a to je ono što treba svakoj ženi. 

29,00 EUR 

 


Deichmannove niske čizme 

Animal print i dalje ostaje hit trend. Iako ja nisam osoba koja robuje trendovima, ove čizmice bi se svakako trebale imati ove jeseni. 

45,00 EUR