Pretplati se
Sensation Bridge postaje centar zabave, plesa i odličnih muzičkih nastupa

Raport

Sensation Bridge postaje centar zabave, plesa i odličnih muzičkih nastupa

Jedno od omiljenih mjesta za zabavu u ljetnoj festivalskoj ponudi zasigurno je i Sensation Bridge, koji se održava od 16. do 23. augusta na Eiffelovom mostu. Popularni most je postao nezaobilazna party destinacija, mjesto odličnih muzičkih kombinacija i potpune slobode za vrijeme Sarajevo Film Festivala.

Osim čarobne lokacije i vruće ljetne atmosfere, u sklopu Sensation Bridgea, u periodu od 16 do 19 sati, bit će upriličen happy hour, što će biti idealna prilika za osvježenje onima koji tragaju za malim predahom nakon napornog radnog dana. 

Večernji termini rezervisani su za svirke različitih žanrova. Ovogodišnji For The Hunters stage donosi nešto za svakoga, a   nastupit će: Bombaj štampa (16. 8.), Makao band (17. 8.),  Gramophonedzie #3 Live (18. 8.), Sax ‘n’ Groove (19. 8.), Letu Štuke i Jindas (20. 8.), After Afair (21. 8.), TBF (22.8.) i Perpetuum mobile (23. 8.). Koncerti počinju u ponoć i trajat će do 2 sata. Do ponoći je ulaz besplatan, a nakon ponoći se plaća 5 KM, osim za posjetioce sa pozivnicom.