Pretplati se
Legendarna braća prave spektakularnu završnicu sa Marcom Carolom

Promo

Legendarna braća prave spektakularnu završnicu sa Marcom Carolom

Planetarno popularni i trenutno najtraženiji svjetski dvojac The Martinez Brothers, umjesto 2. augusta dolazi na Heineken Lovefest 3. augusta. Iako je nastup popularne braće iz Bronksa prvenstveno bio zakazan za petak 2. august, kada će Martinezi imati gig i u okviru čuvenog Cuttin Headz serijala žurki na Ibici, menadžment izvođača uz saglasnost organizatora donio je odluku da se nastup pomjeri za dan kasnije, kako bi dvojac bez ikakvih rizika stigao na vrijeme u Vrnjačku Banju i uživao sa publikom Lovefesta.

Prema riječima predstavnika festivala,druga opcija bila je otkazivanje njihovog nastupa, što organizatori niti tim Martinez Brothers-a nisu željeli da učine hiljadama fanova, koji ih čekaju u Srbiji na Lovefestu. 

The Martinez Brothers su informaciju potvrdili objavom na društvenim mrežama i poručili da jedva čekaju da dođu na festival o kome su već slušali mnogo od svojih kolega, kao i da bi svi njihovi fanovi u Srbiji trebalo da se spreme za do sada neviđenu završnicu Lovefesta. Martinezi će u subotu 3. augusta nastupiti zajedno sa čuvenim Marcom Carolom u do sada neviđenom b2b setu i tako zatvoriti trinaesto izdanje festivala ljubavi. 

Svi oni koji su svoju dnevnu ulaznicu za Lovefest kupili za petak 2. auvgust, moći će da refundiraju svoj novac na prodajnim mjestima na kojima je karta kupljena ili da kartu zamijene za subotu 3. august bez ikakve nadoknade 3. augusta, na pultu za zamjenu narukvica do 21:00h.

 

Trodnevne ulaznice RASPRODATE 

Posljednji kontigent trodnevnih ulaznica za Lovefest po specijalnoj cijeni rasprodat je svjetlosnom brzinom, a od danas u prodaji su dostupne samo dnevne ulaznice, kao i VIP trodnevni kompleti čiji je broj ograničen. Interesovanje za Heineken Lovefest oborilo je prošlogodišnji rekord, a ulaznice iz poslednje limitirane serije se mogu kupiti u svim poslovnicama Tickets.rs (bivši Eventim) i Gigstixa.