Pretplati se

EMINA HADŽIĆ

Nije važno kako nas drugi vide....

Kad pogledate u ogledalo, šta vidite?

Nije važno kako nas drugi vide....

Bosanka Emina Hadžić je dizajnerica koja stoji iza britanskog modnog brenda La Luna London, a čiju slavu su pronijele zvijezde poput glumice Cameron Diaz i manekenke Candice Swanepoel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Vidite li sretno, nasmijano i voljeno lice? Vidite li zadovoljnu i ispunjenu sebe ili vidite lažnu osobu koja hladno stoji ispred vas i svakodnevno živi u vrtlogu boreći se sama sa sobom samo da bi se svidjela drugima.

Zagledajte dubinu svoje duše i zapitajte se želite li zaista biti podložni tuđim mišljenjima i očekivanjima ili želite preuzeti kontrolu nad vlastitim životom i biti ono što jeste sa svim svojim kvalitetama i manama. Postavite si pitanje je li zaista vrijedno potrošiti djelić sekunde vlastitog vremena/života brinući se šta će ti neki misliti o vašem životu? Zar zaista želite živjeti život tamo gdje vam drugi govore ono što je “najbolje za vas”? Ili ipak sami trebate odlučiti ko ste i šta želite? Odluka je jedino na nama samima. 

Dozvolite sebi da se radujete, da griješite i ispravljate greške, jer tako učite... učite biti svoji i ne padati pod tuđi utjecaj. 

Morate prihvatiti da smo različiti, da nemamo svi iste poglede i razmišljanja, da nas neće uvijek voljeti i slagati se s nama. Ali znate šta? To je sasvim u redu!!!! Bitno je da ne posustanete, da ne sumnjate u sebe i da ostanete dosljedni sebi. 

To što vas vole, mrze, prihvaćaju ili ne prihvaćaju nema nikakve veze s vama; to je odraz njih samih. I zahvalite im na tome, naučili su vas. 

Napravite svoj izbor, živite po svojim pravilima, budite pozitivni, vedri...budite svoji!!!

 

Moja preporuka

ZA MNOGO MANJE NOVCA MOŽETE DOBITI SLIČNU KOMBINACIJU

Ovaj put, naša čitateljica iz Ulcinja tražila je da pronađemo jeftiniju verziju outfita koji je nosila Kourtney Kardashian.

 

Favoriti mjeseca

Ovog mjeseca izdvajam četiri proizvoda bez kojih ne bih mogla zamisliti ovo ljeto, a to su:Bolero instant napici su ukusan i zdraviji izbor, bez šećera, konzervansa i glutena, sadrže steviju i prirodne arome! Imaju tek par kalorija te NE sadrže umjetne boje. 100% dnevna doza VITAMINA C!

Bolero se isto tako može koristiti u kolačima, smoothiejima, palačinkama i sladoledima. 

www.bolerodrinks.com.hr

 

 Boy London ove sezone definitivno ima najkvalitetnije bikinije. Ako idete na more, svakako vam preporučujem da investirate u dobar kupaći kostim. Sigurna sam da sa ovim Boy London bikinijem nećete pogriješiti. 

www.boy-london.com

 
 


Adidas Adilette debitirale su 1972. godine kao papuče za bazen. Ove papuče ostaju vjerne autentičnom sportskom izgledu s oblikovanim stopalom i 3-stripesom preko gornjeg dijela. Sintetički gornji sloj obložen PU-oblogom. Adilette su idealne za ove ljetne dane kada samo želite nešto lagano i udobno obući. 

www.adidas.com

 


 

 

 


Borboleta narukvica – svaki komad nakita ima svoju priču, a neke od najljepših ispričane su u Borboleti. Hrvatski brend nakita, koji je domaćem tržištu prvi predstavio ručno izrađen nakit od konca, pokazaoje da kreativnost i maštovitost uistinu ne poznaju granice!

Borboleta nakit možete naručiti putem web-stranice www.borboleta.co za dostavu širom svijeta.