Pretplati se
Bijele ljetne kombinacije su apsolutni hit

Bijele ljetne kombinacije su apsolutni hit

Poigrajte se ovog ljeta bijelim komadima odjeće uz dodatke jarkih boja

Osim sezone ljetnih bašti i sladoleda kao omiljenog slatkog rashlađenja, ljeto na ulice donosi i sezonu bijele boje. Jednostavne haljine, prozračni laneni komadi, majice i lagane hlače favoriti su iz vašeg ormara u koje bijela boja unosi jednostavnost i svježinu. U brojnim kombinacijama možete se poigrati s jednostavnošću bijele boje.

Iako kombinovani zajedno bijeli komadi stvaraju jednostavan izgled primjeren ljetnom danu, zanimljivu dimenziju im donosi igra teksturama, siluetama, najnovijim trendovima i modnim dodacima. Par upečatljivih ljetnih cipela, dašak crvene ili crne, izvezeni motivi ili nizovi nakita u trenutku će transformisati i najjednostavniju bijelu kombinaciju.

U bijelim ljetnim kombinacijama cipele jednostavne siluete obojene jarkom bojom ili ukrašene detaljima poput mašne bit će dovoljno upečatljiv modni dodatak koji će razbiti monotoniju bijele boje, ali i dovoljno decentan da zadrži jednostavnost i prozračnost cijele kombinacije. 

Kada kreirate ove kombinacije vi kreirate prozračan stil i prirodan izgled koji odiše svježinom tako da zaboravite na teške dodatke i mnogo šminke kao i sve ono što će u drugi plan staviti lepršavost naredne tople sezone. U to spada i teški duhanski dim koji se mota oko vas te samim tim guši vašu lakoću i svježinu koju trebate da nosite svakim svojim pokretom.

Za takve osobe, koje ne mogu prestati pušiti, “Philip Morris International”, najveći svjetski proizvođač duhana, izumio je IQOS uređaj koji zagrijava a ne sagorijeva duhan. Pored toga što eliminiše najveći problem – duhanski dim, IQOS je poznat po sofisticiranom, modernom, elegantnom dizajnu. Izgled aparata možete kombinovati i u bojama vašeg outfita, a pritom biti opušteni, svježi i trendi.


Haljina na kopčanje

Haljina na kopčanje jedan je od najmodernijih i najpopularnijih ljetnih komada odjeće, a možete je nositi gotovo u svim prilikama (u zavisnosti od dužine haljine). Prava ljetna varijanta svakako je bijela haljina na kopčanje koja je idealna za kombinovanje s raznim modnim dodacima.

 
 
 
 
 
 
 

Košulja

Bijela košulja je komad garderobe koji bi baš svako trebalo da ima. Ovaj klasik uvijek je moderan, a poslovne kombinacije često su bez njega nezamislive. Bijelu košulju ne morate da nosite samo na posao – ona je idealna i za sve druge prilike.

 
 
 
 
 
 

Hlače

Traper je vječan, a ljeto savršeno vrijeme da garderobi dodate nekoliko svijetlih modela koji će odlično izgledati u kombinaciji s baš svim ljetnim modnim dodacima. Bijeli denim je postao i element odjeće za muškarce koji žele biti u trendu. Jednostavne bijele hlače su savršena alternativa crnim modelima te odličan dodatak garderobi.