Pretplati se
Horoskop

Horoskop

Horoskop

od 18. 10. do 1. 11. 2019.

OVAN
21. mart – 20. april 

POSAO: Teško vam pada to što već duži period smatrate kako se rad kolega cijeni više nego vaš. Razgovarajte otvoreno sa šefom, ali bez stavljanja akcenta na pojedince. LJUBAV: Neka vas negativna iskustva iz prošlosti ne obeshrabruju. Pružite šansu udvaraču koji se jako trudi da zadobije vašu pažnju. Možda je baš on Gospodin Savršeni. ZDRAVLJE: Osjećat ćete se dobro, ali kvalitetan san opskrbit će vas dodatnom energijom koja će vam biti prijeko potrebna u periodu koji slijedi.

BIK 

21. april – 21. maj 

POSAO: Ne budite sebični, pomozite novom kolegi ukoliko ste to u mogućnosti. Ne zaboravite, i vi ste nekada bili na početku! LJUBAV: Na ljubavnom planu situacija će biti poprilično monotona, pa ne bi bilo loše da organizujete neko vikend-putovanje koje bi osvježilo vašu vezu. ZDRAVLJE: S obzirom na lošu organizaciju, nećete imati dovoljno vremena za kvalitetan obrok, niti vrijeme za odmor, što će se loše odraziti na vaš fizički izgled, ali i na unutrašnjost.

BLI­ZAN­CI 

22. maj – 21. juni 

POSAO: Budite opušteniji u odnosu sa drugima. Pozitivan stav i prihvatanje šala na svoj račun stvara zdraviji ambijent i ugodniju radnu atmosferu. LJUBAV: Ljubomorne ispade ostavite po strani ukoliko želite da veza koju ste nedavno započeli krene dobrim putem. U suprotnom, nećete dugo uživati u statusu zauzete. ZDRAVLJE: Imajte na umu da sitnice mogu promijeniti vaše raspoloženje nabolje. Buđenje na vrijeme i spremanje na posao bez stresa značajno će utjecati na poboljšanje stanja duha.

RAK 

22. juni – 22. juli 

POSAO: Ambiciozni ste i željni uspjeha, ali budite svjesni da nije baš sve do vas. Budite strpljivi, jer se trud uvijek isplati. LJUBAV: Dosadašnja iskustva pokazala su da se u vašem slučaju suprotnosti ne privlače, pa ne bi bilo loše da pažnju usmjerite na nekoga iz okoline sa kim dijelite slična interesovanja... ZDRAVLJE: Probajte kofeinske napitke zamijeniti zdravim šejkom ili planinskim čajem. Vremenom ćete biti oduševljeni rezultatima.

LAV 

23. juli – 22. avgust  

POSAO: Osjećat ćete se izgubljeno i početi preispitivati svoje odluke vezane za poslovni život. Ne brinite, trenutnu nesigurnost ubrzo će zamijeniti čvrst stav i samouvjerenost. LJUBAV: Nećete biti previše posvećeni emotivnom životu, ali nemojte zatvarati oči ukoliko vam se neko svidi. Ljubav se ne može planirati. ZDRAVLJE: Mogući problemi sa sinusima i disajnim putevima. Ne bi bilo loše da posjetite specijalistu. 

DJEVICA 

23. avgust – 22. septembar 

POSAO: Pedantnost u poslu donijet će vam dodatne poene kod nadređenih, iako će vam to uzeti mnogo vremena. Ipak, imate pravo biti ponosni na svoj učinak. LJUBAV: Ne pokušavajte sakrivati emocije pred osobom koju simpatišete. Otvorenost i iskrenost mogle bi vas dovesti u željenu situaciju. ZDRAVLJE: Konstantna konzumacija gaziranih pića i pretjeran unos šećera mogao bi izazvati probleme sa kožom.

VA­GA 

23. septembar – 22. oktobar 

POSAO: U punom ste radnom zanosu, naročito ukoliko se bavite poslovima koji uključuju rad sa stranim klijentima. Finansijska situacija će također biti povoljna. LJUBAV: Neodlučni ste kada je u pitanju odnos sa bivšim partnerom. Bez obzira na situaciju, ignorisanje nekoga sa kim ste dijelili i dobro i zlo nije najzreliji potez. ZDRAVLJE: Orašasti plodovi bogati su zdravim masnoćama i nutrijentima, pa vam se preporučuje njihov pojačan unos.

ŠKORPIJA 

23. oktobar – 21. novembar 

POSAO: Manje pažnje posvetite dešavanjima u okruženju, a više se posvetite ličnim radnim zadacima ukoliko želite brže napredovati. LJUBAV: Nesigurni ste, a to nije u vašoj prirodi. Neko koga simpatišete ima potpuno drugačiju energiju od svih vaših dosadašnjih partnera, ali nemate razlog da ne zračite samouvjerenošću. ZDRAVLJE: Izbjegavajte ljude koji u svemu nalaze nešto negativno. To će uveliko promijeniti i način na koji vi zračite.

STRIJELAC 

22. novembar – 21. decembar  

POSAO: Vrijedno ćete raditi na zahtjevnim projektima, a dobri rezultati neće izostati. Budite oprezni pri potpisivanju novih ugovora i obratite pažnju na sitna slova. LJUBAV: Osjećat ćete se lijepo pored partnera koji na adekvatan način cijeni sve ono što za njega činite. Uživat ćete jedno kraj drugoga, a mogući su i novi koraci u odnosu. ZDRAVLJE: Prijat će vam društvo najbližih, a posjeta prijatelja kog dugo niste vidjeli znatno će popraviti vaše raspoloženje na duže staze. 

JA­RAC 

22. decembar – 20. januar 

POSAO: Velike napore ćete uložiti da dođete do onih čija vam je pomoć prijeko potrebna. Budite uporni i ne posustajte, jer će vam kontakt s njima puno donijeti. LJUBAV: Uživat ćete u vremenu provedenim s partnerom, ali ćete mu povremeno zamijerati to što je previše posvećen poslu. Shvatite da je ključ zdrave veze pružanje nesebične podrške. ZDRAVLJE: Stresne situacije u porodici teško ćete podnositi. Budite oprezni da vam one ne donesu ozbiljnije zdravstvene probleme.

VO­DO­LI­JA 

21. januar – 18. februar 

POSAO: Značajno ćete napredovati u odnosu na vaša očekivanja. Napokon će nadređeni uvidjeti koliko ste kvalitetan radnik, pa imate puno pravo biti zadovoljni. LJUBAV: Ako primijetite promjenu ponašanja kod partnera, ne mora značiti da to ima veze sa vama. Svako od nas susreće se sa raznim problemima, pa pokušajte biti razumniji. ZDRAVLJE: Imat ćete puno energije, a odlazak u teretanu učinit će vas zadovoljnijim i zdravijim.

RI­BE 

19. februar – 20. mart 

POSAO: Ukoliko niste sigurni u neku odluku, radije se posavjetujte sa iskusnijim kolegom nego da kasnije trpite posljedice. LJUBAV: Bit ćete omiljeni u društvu zahvaljujući šarmu i načinu na koji zbijate šale. Neko ko skupi hrabrosti i prizna vam svoje osjećaje, možda je neko na koga ste dugo čekali. ZDRAVLJE: Probleme s kilogramima riješit ćete kombinacijom zdrave prehrane i treninga, nikako preparatima za mršavljenje koji samo prividno rješavaju situaciju.