Pretplati se
Horoskop

Horoskop

Horoskop

Od 6. do 20. marta 2020.

OVAN
21. mart – 20. april 

POSAO: Ukoliko želite u potpunosti iskoristiti svoj radni potencijal, nastojte se zbližiti s nekom utjecajnom osobom. Neka stekne utisak da će imati koristi od udruživanja s vama. LJUBAV: Pred vama su dani puni zabave i akcije. Najčešće ćete biti okruženi društvom dinamičnih i duhovitih ljudi. Vaš emotivni život doživjet će preporod. ZDRAVLJE: Neka vas dolazak proljeća potakne na što češći boravak u prirodi ili na sportskim terenima.

BIK 

21. april – 21. maj 

POSAO: Pazite kome poklanjate svoje povjerenje. Ako želite nabaviti polovni komad radne opreme ili pribora, neko bi vas mogao nasamariti. LJUBAV: Očekuje vas dosta neizvjesnosti. Neki od vas zagledat će se u osobu s kojom nemaju dodirnih tačaka, dok će drugi ugovoriti sastanak naslijepo koji se neće baš najbolje završiti. ZDRAVLJE: Ne želite ugroziti liniju, ali će vam apetit za masnoće i ugljikohidrate biti jači od estetskih preokupacija.

BLI­ZAN­CI 

22. maj – 21. juni 

POSAO: Samouvjeren i odlučan nastup donijet će vam uspjeh u pregovorima oko novca. Tražite li posao, lako ćete uvjeriti druge da ulaganjem u vas čine pravu stvar. LJUBAV: Vaša sposobnost popravljanja tuđih raspoloženja učinit će vas vrlo popularnima. Bit ćete zasuti pozivima za izlazak, ali naklonost mirisu avanture mogla bi vas skupo koštati. ZDRAVLJE: Neka vas pojačana potreba za tjelesnom aktivnošću ne odvede u pretjerivanje. Poneseni žarom mogli biste se povrijediti.

RAK 

22. juni – 22. juli 

POSAO: Poduzetnost i snalažljivost bit će ključne osobine za poslovni uspjeh. Trenutno nijednu ne posjedujete u dovoljnoj mjeri, pa se oslonite na treću – racionalnost. LJUBAV: Uočit ćete naznake zahlađenja i gubitka bliskosti u vezi. Uradite ono što je u vašoj moći i podižite temperaturu, ali polako – jer ne želite prepasti partnera. ZDRAVLJE: Stresne okolnosti na raznim životnim poljima mogle bi vam poremetiti spavanje. Budite oprezni sa konzumiranjem medikamenata.

LAV 

23. juli – 22. avgust  

POSAO: Odnos s nadređenima mogao bi pretrpjeti udarce ako ne budete pazili šta kome govorite. Sočna šala na račun šefa bit će zabavna kolegama, ali ne i samom šefu. LJUBAV: Neko iz kruga prijatelja ili suradnika mogao bi vam ubrzati otkucaje srca. Prije nego se prepustite zovu tijela, znajte da bi to nepovratno promijenilo vaš odnos. ZDRAVLJE: Ovo je povoljan period za prelazak na novu tehniku opuštanja ili vježbanja. Imate energije i strpljenja da uhvatite zalet i istrajete.

DJEVICA 

23. avgust – 22. septembar 

POSAO: Zbog vaših neopreznih izjava, odnosi sa saradnicima i poslovnim partnerima naći će se na klizavom terenu. Razmislite prije nego što izgovorite neke stvari. LJUBAV: Precizno ćete uočavati nepostojeće probleme i gunđati zbog raznih sitnica. Ako neko zaista griješi, budite pomirljivi i konstruktivni. ZDRAVLJE: Savjetuje vam se pojačan oprez pri obavljanju fizičkih aktivnosti. Bit ćete skloni povredama u neobičnim incidentima prilikom obavljanja kućanskih, ili poslova u bašti.

VA­GA 

23. septembar – 22. oktobar 

POSAO: Neko će vas naljutiti jer će vam odbiti pomoći oko nečeg vama važnog. Bit ćete uvjereni da bi vam mogao lako priskočiti u pomoć samo da hoće. LJUBAV: Samci bi mogli preko noći promijeniti status zahvaljujući visokom libidu i niskom stepenu izbirljivosti. Takva veza bit će vam samo zakrpa prije nego što se ukaže bolja prilika.  ZDRAVLJE: Neko će vas nagovarati da zaobiđete službenu medicinu i farmaciju, ali vi ćete odoljeti zovu iracionalnosti i praznovjerja i slušati svoje doktore.

ŠKORPIJA 

23. oktobar – 21. novembar 

POSAO: Zbog mnoštva obaveza imat ćete osjećaj da ste stalno u zaostatku, ali zapravo ćete biti vrlo učinkoviti. Drugi neće biti laki na pohvalama, ali im vaši rezultati neće promaknuti. LJUBAV: Ako pokušavate nekog osvojiti, pustite da se situacija sama razvija u prirodnom smjeru. Prikrijte nestrpljivost jer niko ne voli da ga se požuruje. ZDRAVLJE: Budite pametniji. Kozmetički savjeti na koje naletite u medijima  neće baš biti  savršeno primjenjivi na vas.

STRIJELAC 

22. novembar – 21. decembar  

POSAO: Poslovi koje sada započnete i kontakti koje uspostavite pokazat će se punim pogotkom. Tražite li izvor prihoda, pregledajte još jednom isti oglas – možda ste preskočili nešto značajno. LJUBAV: Neće vam nedostajati druženja, ali će ona većinom biti površna. Imat ćete više uspjeha u udvaranju nego u očuvanju tek uspostavljenog odnosa. ZDRAVLJE: Odvojite li više vremena za opuštanje i boravak na otvorenom, osjetit ćete kako vaše tijelo i um pozitivno reaguju.

JA­RAC 

22. decembar – 20. januar 

POSAO: Ubacite u višu brzinu i prihvatite izazovnu promjenu u profesiji ili studiju. Krasit će vas lakoća usvajanja znanja i vještina, kao i prilagodljivost novoj sredini. LJUBAV: Nastojte učiniti što ljepšima trenutke provedene s rodbinom i ukućanima. Ako znate šta im godi, pružite im upravo to i njegujte osjećaj zajedništva. ZDRAVLJE: Budite oprezni s odjećom koju namjeravate nositi. Moguća je alergijska reakcija, pa prekontrolirajte sastav materijala.

VO­DO­LI­JA 

21. januar – 18. februar 

POSAO: Oslonite li se na svoju rječitost i vještinu prezentiranja, možete ostvariti važan cilj – uvećati svoje zasluge za uspješno obavljen posao. LJUBAV: Većinu vremena bit ćete okruženi ljudima i sklapati brojna poznanstva. Fatalan susret na nekoj javnoj manifestaciji mogao bi vam okrenuti emotivni život naopačke. ZDRAVLJE: Želite li zategnuti mišiće i osloboditi se viška kilograma, pravi je trenutak za to. Pravac u teretanu!

RI­BE 

19. februar – 20. mart 

POSAO: Sreća vam se smiješi u poslovima vezanim za saobraćaj, medije i trgovinu. Imat ćete nos za unosne projekte, a nadređeni neće ostati ravnodušni. LJUBAV: Porodični problemi iziskivat će više pažnje. Pokušajte postići kompromis jer bi u suprotnom moglo doći do zahlađenja rodbinskih odnosa. ZDRAVLJE: Bit ćete napetiji nego inače. Savjetujemo da redovno prakticirate neku tehniku opuštanja poput joge ili da svakodnevno idete u dugu šetnju.