Pretplati se

Moda

Moda
Moschinov medvjedić
Moschino ne griješi kada je u pitanju njihov voljeni medvjedić. Uparite li ovu aktualnu teksturu sa ratanom, doći ćete do dobitne kombinacije, tačnije torbe Teddy Wicker, koja se nosi preko ramena.
Moda
Japanski minimalizam i američka izrada
Simon Miller je brend iz Los Angelesa, namijenjen ženama i muškarcima, a na njegovom čelu su dizajneri Chelsea Hansford i Daniel Corrigan.
Moda
Cvijeće i dinosaurusi
Hajime Sorayama priznati je japanski ilustrator, poznat po svojim retro-futurističkim robotima, ali je i autor gotovo 12 metara visokog kiborga koji je zauzeo centralno mjesto na predjesenjoj reviji za muškarce dizajnera Kima Jonesa za 2019. godinu, održanoj u Tokiju.
Moda
Hermèsove drvene narukvice
Hermès je predstavio nove narukvice izrađene od drveta.
Moda
Proljetna kolekcija kojoj nećete moći odoljeti
Guessova kampanja za proljeće 2019. snimljena je u Palma de Mallorci, pod budnim okom Paula Marciana, suosnivača brenda Guess.
Moda
Torbe-lampice
Mlouye je relativno novi, prilično nepoznat brend, zahvaljujući činjenici da nema veliku zastupljenost na internetu, niti prodavnicu u koju bi se moglo otići.
Moda
Savršen proljetni modni dodatak
Šik, klasične i udobne, tene su odnedavno ponovno u trendu, a ako postoji brend koji ih može pretvoriti u glamurozno umjetničko djelo, onda je to Louis Vuitton.
Moda
Manje je više
Simon Porte Jacquemus možda voli dizajnirati prevelike slamnate šešire, ali kada su u pitanju tašne, očito je zaljubljen u sve što je minijaturno i malo.
MODA
Vizija održive modne budućnosti
Jedanaestog aprila, u H&M trgovini u Banjaluci kao i širom svijeta lansirana je proljetna H&M kolekcija Conscious s vizijom održive modne budućnosti.
Grupacija Astra i Borovo predstavila novu kolekciju proljeće-ljeto 2019.
Modna revija Runway by Astra i Borovo – New Collection Spring Summer 2019
Novi broj
Gracija 386
24.1.2020.