Pretplati se

Moda

Moda
Sretne životinje
Luksuzna kuća Van Cleef & Arpels oduvijek se dovodila u vezu sa florom i faunom s obzirom da je kreirala mnoštvo nakita sa navedenim motivima.
Moda
Privucite pažnju
Niti jedan par Christian Louboutin cipela iz kolekcije za jesen 2019. nije namijenjen odlasku na posao, već na najbolje zabave u gradu.
Moda
Luksuzni cekeri
U skladu s trendom, i Gucci je predstavio liniju cekera za predstojeće ljeto.
Moda
Moschinov medvjedić
Moschino ne griješi kada je u pitanju njihov voljeni medvjedić. Uparite li ovu aktualnu teksturu sa ratanom, doći ćete do dobitne kombinacije, tačnije torbe Teddy Wicker, koja se nosi preko ramena.
Moda
Japanski minimalizam i američka izrada
Simon Miller je brend iz Los Angelesa, namijenjen ženama i muškarcima, a na njegovom čelu su dizajneri Chelsea Hansford i Daniel Corrigan.
Moda
Cvijeće i dinosaurusi
Hajime Sorayama priznati je japanski ilustrator, poznat po svojim retro-futurističkim robotima, ali je i autor gotovo 12 metara visokog kiborga koji je zauzeo centralno mjesto na predjesenjoj reviji za muškarce dizajnera Kima Jonesa za 2019. godinu, održanoj u Tokiju.
Moda
Hermèsove drvene narukvice
Hermès je predstavio nove narukvice izrađene od drveta.
Moda
Proljetna kolekcija kojoj nećete moći odoljeti
Guessova kampanja za proljeće 2019. snimljena je u Palma de Mallorci, pod budnim okom Paula Marciana, suosnivača brenda Guess.
Moda
Torbe-lampice
Mlouye je relativno novi, prilično nepoznat brend, zahvaljujući činjenici da nema veliku zastupljenost na internetu, niti prodavnicu u koju bi se moglo otići.
Moda
Savršen proljetni modni dodatak
Šik, klasične i udobne, tene su odnedavno ponovno u trendu, a ako postoji brend koji ih može pretvoriti u glamurozno umjetničko djelo, onda je to Louis Vuitton.
Novi broj
Gracija 381
15.11.2019.