Pretplati se

Gastro kutak

Recepti
Piletina s kajsijama
Recepti
Šarena salata
Gastro
Aktiviraj se sa osvježavajućom HELL inovacijom
HELL ENERGY predstavlja novi proizvod, HELL Active, koji će se savršeno uklopiti u aktivan životni stil koji je sve popularniji.
Recepti
Salata s lososom
Salata nas uvijek asocira na zelenu salatu. Ukoliko je nemate, možete probati i druge varijante, također jako ukusne. Mi vam nudimo nekoliko recepata zbog kojih salatu nećete voljeti samo zbog zelene salate
Recepti
Grčka salata
Recepti
Krompir salata s kozicama i jajima
Gastro
Čokoladne zamke
Zamjena zloglasne punomasne mliječne čokolade crnom možda se čini kao vrlo zdrava ideja, ali nije nužno tako, upozoravaju iz Njemačkog nutricionističkog društva.
Recepti
Jagode i sir
Svake godine jedva čekamo proljeće i toplije vrijeme jer znamo da je sezona jagoda. Iako nemamo ništa protiv najjednostavnijih jagoda i malo šlaga, izdvojili smo vam recepte koje ćete sa zadovoljstvom pripremiti i uživati u kombinacijama ovog omiljenog voća s drugim ne manje omiljenim namirnicama
Gastro
Maslinovo ulje sa Šolte – najbolje na svijetu
Na svjetskom skupu maslinara i ocjenjivanja najboljih ulja u New Yorku, maslinari s malog otoka nedaleko od Splita su među 903 uzorka iz 26 zemalja dobili priznanje „Best in Class“ kao najbolji u klasi ekološkog monosortnog ulja srednjeg intenziteta!
Recepti
Salata s tunom i avokadom
U umacima, na salatu, s piletinom ili u napitku. Ako vam se jede avokado, pripremite recepte koje vam nudimo – bit ćete oduševljeni!
Novi broj
Gracija 389
6.3.2020.