Pretplati se

Raport

Hair by GigiS
Gigi se vraća u Sarajevo
“Sve što sam postigao i naučio u New Yorku donosim kući i otvaram novo poglavlje zajedno sa Senadom Čavdarom”, kaže poznati frizer
SARAH SHOTTON
Londonska kraljica donjeg rublja
Počevši kao pomalo nastrani butik u londonskom Sohou, Agent Provocateur danas je globalni megabrend donjeg veša, na čelu s kreativnom direktoricom Sarah Shotton, koja smatra da savršenost nije seksi
Veza koja traje
HT ERONET u digitalnoj transformaciji
HT ERONET je ovih dana predstavio novi smjer i vizualni identitet svoga krovnog brenda. Pod novim sloganom “Veza koja traje” najavljen je novi smjer komunikacije prema zahtjevima modernog korisnika i digitalnog tržišta koje se neprestano razvija.
Promo
Zabrana e-cigareta može napraviti više štete nego koristi
U vrijeme kada u Americi kreće dvojaka kriza sa elektronskim (vape) cigaretama - nagli porast upotrebe među tinejdžerima i „misteriozna“ plućna bolest izazvana „vaping“ proizvodima na crnom tržištu, prvi impuls američke državne administracije bio je da ovaj proizvod zabrani.
SFFF
Consortio civium Invictum organzira četvrti međunarodni Sarajevo Fashion Film Festival
U četvrtak, 5.12.2019. u 20h počet će četvrti međunarodni Sarajevo Fashion Film Festival. Istu noć će biti upriličena dodjela nagrada na gala večeri u kongresnoj dvorani dvoran hotela Hills Sarajevo, a noć poslije, 6. 12. u 20h Coloseum Clubu bit će prikazane oficijelne selekcije SFFF-a i after party. Ulaz je slobodan, broj mijesta ograničen.
Promo
U Sarajevu uspješno završen program obuke mladih lj­udi u sektoru hotelijerstva
Mladi ljudi imali priliku učiti od vrhunskih stručnjaka hotelijerstva
Žute strane
Nova djevojka?
Glumac Brad Pitt (55) slovi za jednog od najpoželjnijih holivudskih neženja, a glasine o njegovom ljubavnom životu se ne stišavaju otkako se razveo od Angeline Jolie.
TURIZAM RAZVOJNA ŠANSA BOSNE I HERCEGOVINE
Turisti diktiraju izmjene u hotelskoj infrastrukturi
Turizam, u odnosu na druge industrije u BiH, posljednjih godina značajno napreduje u gradnji svoje superiornosti. Statistički podaci pokazuju da je BiH osnažila svoj položaj kao jedne od samo tri turističke destinacije u svijetu s ukupnim potencijalom rasta turističkog tržišta iznad čak 10%.
Raport
Novogodišnja čarolija iz budućnosti
Osam godina zaredomUdruženje dramskih glumaca “Mundo Mondo”, u saradnji s JU Međunarodni centar za djecu i omladinu “Novo Sarajevo”, tokom decembra priprema i izvodi novogodišnje predstave uz podjelu paketića.
Raport
Nek’ zazvoni dječji smijeh
Sarajevsko udruženje Colibri upriličit će 5. decembra humanitarnu modnu reviju: “Nek’ zazvoni dječji smijeh” u prostorijama svog Centra za podršku djeci i osobama sa poteškoćama u razvoju.
Novi broj
Gracija 389
6.3.2020.