Pretplati se

Raport

Promo
Termag star&style night
U prepunom kongresnom centru Termag hotela na Jahorini, održana je posebna revija pod nazivom "Termag star&style night". Bilo je to veče neobičnog ali fascinantnog spoja visoke mode, auto industrije, vrhunske umjetnosti ali i humanosti na djelu.
Promo
Veze koje traju u mjesecu darivanja
Mjesec je darivanja, a bogatom blagdanskom ponudom, iznenađuje i HT ERONET.
Raport
Sarajevski Kavaljer
Kanautor Maid Mirojević objavio je četvrti album pod nazivom “Kavaljer“, koji se potpuno razlikuje od prethodnih albuma što je kompliment autoru koji očigledno ne voli ponavljanje u muzičkom radu. Skoro četiri godine pripremao je album, pritom, ništa ne prepuštajući slučaju.
Raport
Jedan je Djeda Mraz
Po ko zna koji put bh. glumac i voditelj Mladen Jeličić Troko obukao je odijelo Djeda Mraza ovog puta zabljesnuvši u božićnoj reklami za američku kompaniju Belfor Property Restoration, globalnom lideru u obnavljanju imovine pogođene katastrofom.
Promocije
Knjige su moj identitet
Romska književnica i prevoditeljica Hedina Tahirović-Sijerčić promovisala je dva autobiografska djela - jedan na bosanskom, a drugi na engleskom jeziku
Raport
Tajna slikarevog ateljea
Prva posthumna izložba posvećena stvaralaštvu slikara Mehmeda Zaimovića (1938. Tuzla - 2011. Sarajevo) otvorena je u Bošnjačkom institutu u Sarajevu.
Raport
Nova kolekcija Istoka Bratića
Nova kolekcija sarajevskog modnog dizajnera Istoka Bratića, nazvana “Oran Sauvage”, inspirisana je Yvesom Saint Laurentom.
Raport
Izabrana djela Zuke Džumhura
U Bosanskoj sobi Narodnog univerziteta Konjic promovisana su Izabrana djela Zuke Džumhura te, ujedno, otvorena izložba njegovih karikatura nastalih za dnevni list Politika.
VIŠEMJESEČNI RAD DŽEJLE GLAVOVIĆ OČUZ I MARKA LOVRIĆA KRUNISAN FINALNOM MODNOM REVIJOM
BOSNA I HERCEGOVINA IMA VELIKI POTENCIJAL U MODNOM SVIJETU
Nakon uspješno održanih kastinga u osam bosanskohercegovačkih gradova, agencija Swan Model Management, u na čelu sa najuspješnijom bosanskohercegovačkom manekenkom Džejlom Glavović, i u suradnji sa Markom Lovrićem, bivšim modelom i direktorom internacionalne modne agencije Relatum Model Management iz Zagreba, krunisala je svoj višemjesečni rad eventom u Sarajevu održanom u Domu armije na kojoj je predstavila nove nade bh. modeling scene.
Promo
Skup alumnista Start-up akademije s područja Zapadnog Balkana ujedinio start-upove
Da li samo velike kompanije stvaraju radna mjesta? Ne nužno. Start-upovi također mogu da kreiraju radna mjesta, pokazalo je na svom primjeru 30 ovakvih kompanija, koje su, direktno ili indirektno, omogućile zapošljavanje blizu 100 osoba u regionu Zapadnog Balkana.
Novi broj
Gracija 389
6.3.2020.