Pretplati se

Raport

Inovativno plaćanje za korisnike mojTaxi aplikacije
Naručite taksi i platite vožnju u okviru aplikacije, Mastercard karticom
Sarajevo taxi u saradnji sa kompanijom Mastercard i UniCredit Bank, uvodi inovacije u svom poslovanju tako što olakšava narudžbu i plaćanje usluga taxi prijevoza u Sarajevu. Tako od 15.8. korisnici aplikacije „mojTaxi“ u posebno obilježenim vozilima Udruženja Sarajevo taxi, ne samo da mogu naručiti već i platiti vožnju kroz ovu mobilnu aplikaciju. Potrebno je samo da imaju Mastercard platnu karticu i pametni telefon, dok je internet konekcija dostupna u vozilima.
Ladies & Gentlemen
Večer ljubavi, braka i međusobnog osnaživanja
U prelijepom ambijentu Botaničkog vrta Zemaljskog muzeja Bosne i Hercegovine u Sarajevu održan je Ladies & Gentlemen event, gala tematski događaj koji okuplja pripadnike bh. biznis, modne, kulturne i društvene scene.
Raport
Petnaest žena koje mijenjaju svijet
Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle, ušla je u historiju kao prva gostujuća urednica britanskog Voguea, i to septembarskog izdanja.
Raport
Najveći party na šinama opet kreće!
Nakon prošlogodišnje euforije za kartama za "zabavu na šinama" najzanimljivije prevozno sredstvo opet će kružiti gradom i Sarajevu od 16. do 23. augusta ponuditi zabavu koja ne staje.
Raport
Sensation Bridge postaje centar zabave, plesa i odličnih muzičkih nastupa
Jedno od omiljenih mjesta za zabavu u ljetnoj festivalskoj ponudi zasigurno je i Sensation Bridge, koji se održava od 16. do 23. augusta na Eiffelovom mostu. Popularni most je postao nezaobilazna party destinacija, mjesto odličnih muzičkih kombinacija i potpune slobode za vrijeme Sarajevo Film Festivala.
Raport
Veliki dan za Igora
Glumac Igor Skvarica pozdravit će goste ceremonije otvaranja jubilarnog 25. Sarajevo Film Festivala, koji počinje 16. augusta. Ovo specifično i neočekivano priznanje dočekao je s uzbuđenjem jer je o tome, kaže Igor, maštao još od studentskih dana.
UČINIMO SVJESNO: dm prestaje s podjelom malih besplatnih plastičnih vrećica
U dm-u potražite platneni ceker za cijeli život
Još svega šest dana kupci u dm prodavnicama će moći besplatno preuzeti male plastične vrećice prilikom kupovine, jer od 12.8. dm ih trajno povlači iz svoje ponude!
Raport
„Svi smo mi iz istog filma“
Uz zajedničku poruku „Svi smo mi iz istog filma“ ove godine, Atlantic Grupa i Sarajevo Film Festival omogućit će svima koji na svojim društvenim mrežama objave fotografiju sa simbolom srca i #svismomiizistogfilma ili istu pošalju putem web obrazca, da postanu dio mozaika „Najveće Srce Sarajeva“, koji će svečano biti otkriven u Sarajevu 18. avgusta.
Nastavak suradnje s Warner Bros-om
Predstavljena nova edicija kojom Sky Cola obilježava Batmanovu osamdesetu obljetnicu
Znatiželjni ste kako bi na vama izgledao Batmanovkostim i kako je to biti Vitez Tame bar na jedan dan? Osvježite se uz neodoljivi okus Sky Cole, skenirajte snapchatkod sa etiketenove edicije i saznajte!
SERGEJ feat. WHO SEE
PUSTI PROBLEME
Novi broj
Gracija 381
15.11.2019.