Pretplati se

Raport

CES 2020
Samsung predstavio novu kategoriju inovativnih kućnih aparata za svakodnevni život
Modularni kućni aparati sa novom tehnologijom, mogućnostima za povezivanje i pažljivo osmišljenog dizajna mogu se prilagoditi potrebama svakog modernog doma
Žute strane
Vozačica traktora
Glumica Jennifer Garner (47) ponosna je vlasnica kompanije Once Upon a Farm, koja proizvodi organsku hranu za bebe.
Promo
Otvorene rane prijave za NetWork 10 konferenciju
Iskoristite mogućnost ranih prijava do 31. januara 2020. godine
Novogodišnje iznenađenje za publiku
Aleksandra Radović poklanja novu pjesmu i poručuje „praznici me inspirišu“
Regionalna muzička zvijezda Aleksandra Radović danas je objavila novu pjesmu „Gdje ćeš ovu noć“, sa željom da publici priredi pravo novogodišnje iznenađenje.
Raport
Emina Kovačević dobitnica stipendije “Karim Zaimović”
Studentica četvrte godine na Odsjeku za dramaturgiju Akademije scenskih umjetnosti, Emina Kovačević (24) dobitnica je stipendije koju dodjeljuje Fondacija “Karim Zaimović”.
Žute strane
Beba stiže u januaru
Britanska plus size manekenka Ashley Graham (32) otkrila je u emisiji The Ellen Show spol bebe koju nosi te približan datum porođaja.
Raport
Prekinimo šutnju!
Sekretarijat OSCE-a pokrenuo je online servis koji sadrži korisne informacije od značaja za prevenciju i borbu protiv nasilja nad ženama. Internet stranica www.stopvawnow.org, dostupna na šest jezika, nudi praktične alate za lidere institucija, policijske agencije, nevladine organizacije i stanovnike Albanije, BiH, Crne Gore, Sjeverne Makedonije i Srbije, kao i Moldavije i Ukrajine.
Raport
Svratite kod Barbe
Barbina kuhinja je jedinstven gastro-koncept u zimskoj prazničnoj ponudi Sarajeva. Mala drvena kućica, smještena u Ice Garden Jana u srcu grada, nedaleko od Ekonomskog fakulteta, samo naizgled je obična.
Raport
DESETO, JUBILARNO IZDANJE NETWORK KONFERENCIJE
Konferencija će se održati od 25. do 27. marta 2020. godine u Grand Hotelu Neum
Raport
Najinovativniji nastavnici i nastavnice u 2019.
Nagrade za inovativne nastavnike i nastavnice dodijeljene su u decembru u Sarajevu, na ceremoniji održanoj po četvrti put u organizaciji Centra za obrazovne inicijative Step by Step i uz podršku partnera i donatora.
Novi broj
Gracija 389
6.3.2020.