Pretplati se

Raport

Raport
Sylvester Stallone s obitelji stigao u Split
Legendarni holivudski glumac Sylvester Stallone zajedno sa članovima svoje obitelji stigao je u Split.
Raport
Washington zabranio upotrebu plastičnih slamki
Otkako je u interesu zaštite okoliša zabranio upotrebu plastičnih slamki, Washington se suočava s pitanjem kako popiti milkshake bez slamke.
Kultura
Otvorena izložba posvećena nematerijalnoj kulturnoj baštini u BiH
U zagrebačkoj Galeriji Klovićevih dvora u srijedu je otvorena izložba građe nematerijalne kulturne baština u Federaciji Bosne i Hercegovine, posuđene iz fundusa etnografske zbirke Karmela sv. Ilije kod Tomislavgrada.
Promo
Jana okrunjena zlatom
Nakon 15 godina prisutnosti na tržištu, Jana je 2018. predstavila platformu „Duboko iznad svih“, a skupa s njom i novi vizuelni identitet, komunikacijsku strategiju i novi, pročišćeni i pojednostavljeni dizajn etikete Janinih bočica.
Promo
Za prijavu štete putem UNIQA Online servisa isplata u roku od 48h!
Klijenti UNIQA osiguranja, u slučaju iznenadne bolesti, saobraćajne nezgode ili izliva vode u svom domu, na raspolaganju imaju besplatni online servis za brzu i jednostavnu prijavu štete čije korištenje donosi uštedu vremena i novca!
Žute stranice
Pakt o smrti
Rock muzičar Alice Cooper (71) otkrio je kako sa suprugom Sheryl Goddard (62) ima “pakt o smrti” prema kojem će, kada vrijeme dođe, napustiti ovaj svijet zajedno.
Raport
NLB Banka D.D. Sarajevo organizovala druženje s novinarima
U Sportsko-rekreativnom centru “Ajdinovići” NLB Banka d.d. Sarajevo organizovala je druženje s predstavnicima medija u svrhu izgradnje što bolje poslovne saradnje i međusobnog povjerenja, te informiranja javnosti o aktivnostima NLB Banke u periodu koji dolazi.
Raport
Becker rasprodaje trofeje
Boris Becker se nalazi u velikim finansijskim problemima, te je stavio na aukciju skoro sve što je osvojio u bogatoj teniskoj karijeri.
Raport
Pamukov Snijeg u Sarajevu
U Narodnom pozorištu Sarajevo 26. juna održana je premijera predstave Snijeg koju je, prema romanu nobelovca Orhana Pamuka, režirao Dino Mustafić. “Već od prvog čitanja imao sam utisak da je to izuzetno zanimljiv materijal za scensku adaptaciju.
Raport
Nova Sky Cola ZERO – bez šećera i bez kalorija
Ljetni dani bude žeđ i traže osvježenje koje nudi jedinstven okus. Ali kako uz sve te neodoljive okuse izbjeći koju kaloriju viška zarad ljepše figure na plaži?
Novi broj
Gracija br. 372
12.7.2019.