Pretplati se
Još jedna prestižna nominacija za srpski festival

Promo

Još jedna prestižna nominacija za srpski festival

Poslije velikog uspjeha i nagrade za najbolji regionalni festival 2018. godine, Miller Lovefest, najveći festival elektronske muzike u Srbiji, ponovo je nominovan za to prestižno priznanje. Nominaciju za titulu najboljeg Lovefest dijeli sa još četiri festivala iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Pobjednika u kategoriji najboljeg regionalnog festivala odrediće publika, a glasanje traje do 29. februara. Svi fanovi Lovefesta mogu glasati OVDJE. Svečana dodjela nagrada bit će održana 19. marta u Zagrebu.

Prema riječima organizatora ovogodišnja nominacija predstavlja veliku čast i odgovornost da se odbrani titula najboljeg muzičkog festivala u regionu. Ovogodišnje izdanje Miller Lovefesta trajat će od 6. do 8. augusta u Vrnjačkoj Banji, a rekordan broj ulaznica prodat prije objave lineup-a pokazuje veliko povjerenje koje posjetioci imaju u festival. 

Prodaja specijalnih paketa za Miller Lovefest 2020 do 14. februara u ponoć

Druga faza prodaje ulaznica za Miller Lovefest 2020 već uveliko traje, a prema trenutnim prognozama ograničeni kontigent od 2.000 trodnevnih karata po specijalnoj cijeni od 24 eura bit će rasprodati prije 14. februara u ponoć kako je prvobitno planirano. Svoju kartu za četrnaesto izdanje Miller Lovefesta možete kupiti putem lovefest.rs, kao i u svim poslovnicama Gigs tixa i tickets.rs (bivši Eventim).