Pretplati se
Novo mjesto za muziku i ples

BOSSA NOVA CAFE SARAJEVO

Novo mjesto za muziku i ples

Bossa Nova Cafe Sarajevonudi plesne sadržaje tri puta sedmično, muzičko-zabavni programsubotomte besplatne radionice plesa

Sarajevo je dobilo cool mjesto za muziku i ples. Klub „Bossa Nova Sarajevo“ nedavno je otvorio svoja vrata za ljubitelje latinoameričkih i klasičnih ritmova, ali i  sve one koji znaju da uživaju u jedinstvenim konceptima tematskih kafića, uz vrhunska pića i uz sjajnu atmosferu.

“Bossa Nova Cafe Sarajevo”, koji se nalazi na Vilsonovom šetalištu, odlikuje se zamamnim ritmovima, lijepim melodijama i harmonijama, te plesnim sadržajem koji se održava tri puta sedmično: srijedom, petkom i nedjeljom uvečer, dok je subotom na rasporedu muzičko-zabavni program.„Želimo graditi koncept kojim ćemo afirmirati lokalne muzičare, plesače, slikare i druge umjetnike koji će ovdje moći predstaviti svoja djela, kreacije i ideje. Nadamo se da ćemo nastaviti pomalo zaboravljenu kulturu umjetnosti plesa u glavnom gradu BiH, jer je ovo mjesto gdje ćete zaista uživati“, rekao je vlasnik kluba „Bossa Nove Sarajevo“ Vedran Marčeta, svjetski prvak u salsi i argentinskom tangu.

Ples je dobro poznat kao posebna pomoć za razvijanje uma, tijela i duha i sredstvo za izražavanje osjećaja i kanaliziranje emocija, te će se u samom prostoru kluba održavati i besplatne radionice plesa za sve posjetioce i to sat vremena prije plesnih večeri.

Tango - nedjeljom od 20:00 - https://bit.ly/2XA6r0g

Friday Salsa in the City! - https://bit.ly/2rYCjzS