Pretplati se

EMINA HADŽIĆ

Živi svoju avanturu...

U želji da si olakšamo život često ga učinimo težim nego što mora biti.

Živi svoju avanturu...
Bosanka Emina Hadžić je dizajnerica koja stoji iza britanskog modnog brenda La Luna London, a čiju slavu su pronijele zvijezde poput glumice Cameron Diaz i manekenke Candice Swanepoel

 

U želji da izbjegnemo napor, često ulažemo još više truda. U svojoj nevoljkosti da se opustimo, u konačnici gubimo ono što pokušavamo zadržati i postići.

Razmislite o stvarima koje vas obuzdavaju. Koliko njih je posljedica vašeg neprihvaćanja ili povlačenja pred izazovima koji su stavljeni pred vas?
Prihvatite da život nije lak, ali da uz malo dobre volje može postati lakši. Prihvatite da morate uložiti trud i da truditi se za nešto što želite uopće nije loše. Shvatite da, odustajući od svoje potrebe za posjedovanjem, možete imati bilo šta.
Svaki dan je nova prilika da krenete naprijed, suočite se s izazovima, prerastete u osobu za koju ste oduvijek znali da biste mogli biti. 
Počastite neprocjenjivu vrijednost svog života maksimalnim trudom i zalaganjem. Proživite svoju avanturu koja će vas jednostavno ispuniti, i nikad – ali baš nikad – ne odustajte od onog šta želite.

 

Celebrity Look for Less.

 Favoriti mjeseca.

Better than sex – Too Faced maskara.


Maskara toliko nevjerovatna da je bolja od seksa! Ova formula zgušnjava, produžuje i uvija trepavice nakon samo jednog sloja.

Makeup Revolution Chocolate Bar sjenila za oči.


Makeup Revolution čokoladna paleta je definitivno vaša dnevna doza čokolade. Unutar čokoladne palete s ogledalom pune veličine, nalazi se 18 nijansi koje se kreću od svijetlih i kremastih do tamnih i dekadentnih, a nude se u različitim mat i svjetlucavim finišima. Sva sjenila su dugotrajna, visokopigmentirana i lako se mažu.