Pretplati se

Promo

Race for the Cure

Druženjem sa nekim od najpoznatijih bosanskohercegovačkih influensera u ugodnom ambijentu “Secret garden” označili smo početak online registracija za ovogodišnju Trku/šetnju za ozdravljenje “Race for the Cure” koja će biti održana 29. septembra ispred SCC-a i poslali poruku o važnosti preventivnih pregleda.

Kupovinom vaučera u sistemu www.kupikartu.ba se registrujete, a mi ćemo vašu majicu sačuvati za vas do 29. septembra. Registracija  košta simboličnih 10 KM, za koje građani dobiju majicu i pravo da učestvuju na ovom jedinstvenom događaju.

Svaka registrirana osoba će 29.09.od 9:00h na pultovima koji će biti stacionirani ispred SCC-a uz prikazan vaučer, koji će prethodno dobiti na email, moći preuzeti svoju majicu.

Sva sredstva skupljena od registracija utrošiće se i ove godine za kupovinu poklon paketića za svaku novooperisanu ženu u BiH, kao i besplatne mamografske preglede u ruralnim dijelovima zemlje.

Ove godine u Sarajevu očekujemo učešće više od 9000 građana. "Race for the cure" je projekat koji se održava u još 140 gradova širom svijeta i na kojem učestvuju milioni ljudi, a čiji je cilj rano otkrivanje karcinoma dojke i prevencija bolesti.