Pretplati se
SENSATION Bridge, najbolje mjesto za zabavu tokom festivalskih noći

Promo

SENSATION Bridge, najbolje mjesto za zabavu tokom festivalskih noći

Koncerti, svirke i DJ nastupi koji će se tokom Sarajevo Film Festivala održavati na Eiffelovom mostu garancija su da će upravo ovo mjesto pod nazivom SENSATION Bridge biti centar najbolje zabave koja će trajati do ranih jutarnjih sati

Odličnim programom, prilagođenim svačijem ukusu, SENSATION Bridge i ove godine razbija monotoniju uobičajenih izlazaka i donosi najbolju zabavu na Eiffelovom mostu za vrijeme trajanja Sarajevo Film Festivala u periodu od 16.8. do 23.8.  Bilo da je riječ o dnevnom druženju ili noćnom izlasku, SENSATION Bridge ne smijete zaobići. Dobra muzika, lagani povjetarac, odličan ambijent uz eksploziju neodoljivih SENSATION okusa učinit će ovo ljeto puno ugodnijim.

Svaki dan od 16 do 19 sati posjetitelji mogu uživati u happy houru, dok su večernji termini rezervirani za žive nastupe. Ovaj vrhunski provod, koji će se zasigurno dugo pamtiti, počinje u petak kada ćemo prirediti  SENSATION! Night uz nastup Bombaj Štampe.

Nakon toga, nastupi će se odvijati prema sljedećem rasporedu:

17.8. - Makao band – Authority Partners night

18.8. - Gramophonedzie #3 Live

19.8. - Sax 'n' Groove – Staropramen night

20.8. - Letu Štuke, Predgrupa- Jindas

21.8. - After Affair

22.8. - TBF

23.8. - Perpetuum mobile – For The Hunters night

Do ponoći ulaz na SENSATION! Bridge je besplatan, a nakon ponoći se plaća 5 KM, osim za posjetitelje s pozivnicom. SENSATION promoterke će tokom festivalskih dana biti na različitim lokacijama, te će prolaznike obradovati SENSATION osvježenjem i pozivnicama za ove evente. Pridružite se zabavi i uživajte u senzacionalnom ljetu!