Pretplati se

Promo

Heineken Lovefest skoro rasprodat

Interesovanje za ovogodišnji Lovefest, veće je nego ikada u njegovoj trinaestogodišnjoj istoriji. Trodnevni kompleti karata koji su do juče bili u prodaji po specijalnoj promotivnoj cijeni kupljeni su u gotovo duplo većem broju od očekivanog. Tako je Lovefest 2019, koji zbog komfora posjetilaca ima ograničen broj ulaznica u prodaji, skoro rasprodat već tri nedjelje prije početka.

Festival ljubavi i prije svog početka bilježi nezapamćeno interesovanje, kako posjetilaca iz Srbije, tako i onih iz cijele Evrope. Pored utiska da će se u Vrnjačku Banju od 1. do 3. avgusta sliti cijela Srbija, najveći broj zainteresiranih gostiju dolazi iz zemalja regiona, Grčke, Mađarske, Njemačke i Velike Britanije.

Osim tradicionalno jedinstvene lokacije i specifične scenografije kojima mogu pozavidjeti i najveći svjetski festivali, ove godine posjetioce su privukla trenutno najtraženija i najpopularnija svjetska imena među kojima su Marco Carola, Joseph Capriati, The Martinez Brothers, Richie Hawtin, Rodhad, Seth Troxler, Jamie Jonesi mnogi drugi. Na velika vrata ponovo se vraća i Live bina, a na njoj će nastupiti najpopularniji izvođači domaće scene od Bajage i Dubioze Kolektiv, preko sastava S.A.R.S. i Maika, sve popularnije Bojane Vunturišević, pa sve do trenutno usijane trep scene i izvođača kao što su Senidah, Sara Jo, Surreal, Fox, Hazze i drugi.

Akcija 3+1 samo do 20. jula u ponoć!

Akcija u okviru koje uz tri kupljene karte četvrtu dobijate besplatno traje još samo desetak dana, tačnije do 20. jula u ponoć, poslije čega će posljednji kontigent ulaznica dostupan u prodaji poskupjeti. Karte se mogu kupiti putem sajta www.lovefest.rs ili u svim poslovnicama Tickets.rs (bivši Eventim) ili Gigstixa.

 

Kompletan program Lovefesta možete pronaći na www.lovefest.rs ili preuzimanjem mobilne aplikacije Lovefesta, koja je dostupna IOS i Android korisnicima.