Pretplati se
Horoskop

Horoskop

Horoskop

od 8. do 22.8. do 8.8.2019.

OVAN
21. mart – 20. april 

POSAO: Budite sigurniji u ono što radite. Nedostatak samopouzdanja pri iznošenju ideja i prezentaciji obavljenog posla mogao bi biti velika prepreka u napretku. LJUBAV: Dobro razmislite prije nego pažnju ponovo posvetite nekome ko vas je razočarao u prošlosti. Na neke je priče neophodno staviti samo jednu tačku. ZDRAVLJE: Osjećat ćete se i izgledati odlično, a to će ljudi iz vaše okoline primijetiti, pa se pripremite na primanje komplimenata.

BIK 

21. april – 21. maj 

POSAO: Ukoliko vaš posao iziskuje kreativnost, imat ćete poteškoća sa pronalaskom inspiracije, a ujedno i sa zadovoljstvom klijenata. Potreban vam je odmor. LJUBAV: Situacija na ljubavnom planu bit će poprilično stabilna, ukoliko je ozbiljnije ne uzdrmaju vaši povremeni napadi ljubomore. ZDRAVLJE: Smanjite unos alkoholnih i pića bogatih šećerom, energiju će vam povećati obična voda sa ponekom kriškom limuna.

BLI­ZAN­CI 

22. maj – 21. juni 

POSAO: Bit ćete zadovoljni obavljenim zadacima, ali čini se da kolege neće biti jednako oduševljene. Važno je da će vaš rad prepoznati nadređeni. LJUBAV: Budite iskreniji u iskazivanju emocija prema partneru, ali i prema drugim bliskim osobama, samo tako ćete ostvariti emotivni sklad. ZDRAVLJE: Posebnu pažnju posvetite mentalnom zdravlju. Ukoliko imate problem, obratite se stručnjaku.

RAK 

22. juni – 22. juli 

POSAO: U glavi imate puno ideja, ali teško da ste ijednu sproveli u djelo. Radije se fokusirajte na jedan zadatak nego na više njih. LJUBAV: Partner vam zamjera stvari koje vam se na prvi pogled ne čine strašnima, ali ukoliko ste spremni na poboljšanje odnosa, saslušajte šta vam ima za reći. ZDRAVLJE: Savjetuje vam se opreznost pri rukovanju sa oštrim predmetima, da se ne biste ozbiljnije povrijedili.

LAV 

23. juli – 22. avgust  

POSAO: Puni ste volje i želje za uspjehom, ali vrijeme je bitan faktor u ostvarivanju poslovnog, kao i bilo kojeg drugog uspjeha. Budite strpljivi, vaše vrijeme će ubrzo doći. LJUBAV: Osjećat ćete povremenu usamljenost, ali fokusiranost na druge životne aspekte bit će dobro odvraćanje pažnje. Vezani će održavati stabilnost veze. ZDRAVLJE: Posvetite pažnju održavanju zdravlja vaše kože. Prije nego zakažete tretman lica, posjetite dermatologa.

DJEVICA 

23. avgust – 22. septembar 

POSAO: Budite obazriviji kada su u pitanju greške kolega ukoliko očekujete da se i vama vaše praštaju. Kolegijalnost je jedan od bitnijih faktora napretka. LJUBAV: Uživat ćete u vremenu provedenom sa partnerom nakon dužeg vremena razmirica. Shvatit ćete da ste pronašli nekoga sa kime se možete zamisliti u starosti. ZDRAVLJE: Odmor uz knjigu svakako je poželjan, ali ne zanemarite važnost fizičke aktivnosti u očuvanju zdravlja.

VA­GA 

23. septembar – 22. oktobar 

POSAO: Zaokupiranost drugim životnim obavezama potpuno će vas udaljiti od realnosti na poslovnom planu. Saberite se i pokažite profesionalnost. LJUBAV: Burne svađe sa partnerom i članovima porodice unijet će dosta nemira u vaš život. Činit će se kao da niko nikoga ne razumije, niti prašta... ZDRAVLJE: Savjetuje vam se da izdvojite vrijeme i provedete ga potpuno sami, u prirodi, kako biste smirili uzburkane emocije.

ŠKORPIJA 

23. oktobar – 21. novembar 

POSAO: Ako ste na odmoru, nemojte misliti da će vas poslovni pozivi i poruke zaobići. Ukoliko procijenite da oni nisu hitni, radije im se posvetite nakon zasluženog odmora. LJUBAV: Samci će uživati pažnju udvarača gdje god se nađu, ali upamtite da bez obzira na loše iskustvo, nisu svi isti! ZDRAVLJE: Planirana apstinencija od nikotina ne prolazi baš po planu, ali budite uporni, višestruko će vam se isplatiti.

STRIJELAC 

22. novembar – 21. decembar  

POSAO: Nećete se susretati sa većim izazovima, ali to ne znači da možete sebi dozvoliti opušteniji pristup poslu. LJUBAV: Osjećat ćete napetost u odnosu sa partnerom, ali ukoliko svoje loše misli budete pohranjivali u sebi, eksplodirat ćete kada se najmanje tome budete nadali. ZDRAVLJE: Priuštite sebi aktivnost u kojoj možete uživati sa dragim ljudima. Na taj način ćete ojačati duh i poboljšati psihosomatsko stanje.

JA­RAC 

22. decembar – 20. januar 

POSAO: Ne gubite vrijeme i izbjegavajte bespotrebne sukobe sa šefom i fokusirajte se na individualne i grupne zadatke koji su vam dodijeljeni. LJUBAV: Krajnje je vrijeme da odbacite nesretnu prošlost i posvetite se kreiranju bolje budućnosti na emotivnom planu. Počnite od bliskih prijatelja, a Gospodin Pravi će već doći. ZDRAVLJE: Osjećat ćete se prazno i rijetko koja aktivnost će vas ispunjavati. Priuštite si dan u spa-centru!

VO­DO­LI­JA 

21. januar – 18. februar 

POSAO: Pomno nadzirete rad kolega, a niste baš uvijek fokusirani na zadatke koji vas se tiču. Promijenite to što prije kako biste poboljšali vlastitu efikasnost. LJUBAV: Na momente ćete djelovati nezainteresovano za partnerove probleme, pa su moguće svađe pune međusobnog nerazumijevanja. Budite pametniji i spriječite veći sukob. ZDRAVLJE: Ne morate jesti sve voće i povrće, ali veći unos ovih namirnica poboljšat će vaš probavni trakt.

RI­BE 

19. februar – 20. mart 

POSAO: Ne stvarajte bespotrebnu paniku oko rokova prije nego prionete na obavljanje zadataka. Jednom kada počnete, shvatit ćete da vam sve ide od ruke. LJUBAV: Imat ćete dobar odnos sa partnerom i porodicom, ali mogli biste poraditi na jačanju odnosa sa prijateljima! Jedan poziv na ručak bit će sasvim dovoljan. ZDRAVLJE: Imajte na umu da, ukoliko želite održati visok nivo energije, svom organizmu morate priuštiti dovoljno sna.