Nova godina u Budvi, Herceg Novom i Tivtu
01.12.2017. u 11:06 sati


Zanimljivosti

Nova godina u Budvi, Herceg Novom i Tivtu


U susret proslavi Nove godine, predstavnici turističkih organizacija iz Budve, Herceg Novog i Tivta predstavili su bogatu novogodišnju ponudu u crnogorskim gradovima na moru...

Budva će biti najprivlačnija destinacija za ludi doček 2018. jer Opština Budva i Turistička organizacija Opštine Budva započinju svečani doček već 29. decembra nastupima grupa Hladno pivo i S.A.R.S. Već sutradan nastupaju Bajaga i instruktori, a novogodišnji doček 31. decembra pripao je Bijelom dugmetu, odnosno Goranu Bregoviću, kome će se pridružiti Alen Islamović i Mladen Vojičić Tifa. Prvog januara nastupaju bendovi Elemental i Dubioza kolektiv, a u budvanskim hotelima pjevat će i  Severina, Haris Džinović, Lepa Brena i Halid Bešlić.

U Herceg Novom također je pripremljen četverodnevni program od 30. decembra do 2.  januara, a nastupaju Vlado Georgiev, Van Gogh i Tropico bend te brojne klape i muzičari iz ovog kraja. U Tivtu doček Nove godine započinje 25. decembra i traje do 7. januara, a gosti će u Novu godinu ući uz pjesme Gibonnija, Željka Joksimovića i Nede Ukraden. Predstavnici crnogorskih turističkih agencija najavili su u Sarajevu da se u Crnoj Gori neće naplaćivati putarina tokom novogodišnjih praznika.

 

Povezani tekstovi