Novi Z.N.E. Zero-Dye duks za ekološku osvješćenost sportista
08.05.2017. u 12:04 sati


Zero Dye

Novi Z.N.E. Zero-Dye duks za ekološku osvješćenost sportista


U procesu izrade korišćen je zero dye proces kojim se smanjuje potrošnja vode...

Adidas, vodeći svetski inovator u oblasti sporta predstavio je novi proizvod iz adidas Athletics kolekcije, moderan i ekološki inovativan  Z.N.E. Zero Dye duks.

Primarni fokus svakog sportiste na terenu i van njega je rezultat, a kako bi se pored odličnih performansi koncentrisali i na sve ostalo iz okruženja što je podjednako važno, adidas je specijalno za sve njih dizajnirao Z.N.E. Zero-Dye duks.  U izradi ovog duksa korišćen je revolucionarni no-dye proces koji ne podrazumijeva dodatno farbanje materijala već njegovu upotrebu u prirodnoj boji, čime se postiže znatna ušteda resursa i vode.

Pored ekološki značajnog aspekta, Z.N.E. Zero-Dye duks nudi i maksimalnu udobnost, a novim sloganom „Fokusiraj se na ono što je zaista važno“ adidas proširuje koncept pronalaska fokusa kod sportista.

 

Vodeći adidas sportisti, uključujući fudbalera Pola Pogbu (Paul Pogba), atletičarku Tori Bouvi (Tori Bowie) i teniserku Koko Šilin (Coco Shilin), nosiće među prvima Z.N.E. Zero-Dye proizvode, a u Bosni i Hercegovini će kolekcija biti dostupna u adidas brend radnji u Sarajevu (SCC).

 

Povezani tekstovi