Sedmodnevna čarolija Konzuma BiH u Mostaru i Sarajevu
02.09.2016. u 12:22 sati


1000 NAGRADA

Sedmodnevna čarolija Konzuma BiH u Mostaru i Sarajevu


Početkom septembra i Mrkonjić Grad dobit će omiljeno mjesto za kupovinu, a kupci u Sanskom Mostu i Tuzli kupovat će u preuređenoj prodavnici proširenog asortimana proizvoda...

Sarajevo, 02.09.2016. - Prodavnica Konzuma BiH u Mostaru na adresi Stjepana Radića 39., osim novog izgleda, dobila je i novo ime Super Konzum, što znači veći, bolji i kvalitetniji izbor namirnica po super povoljnim cijenama. Ljubazno osobljeSuper Konzuma u Mostaru danas je poželjelo dobrodošlicu mnogobrojnim kupcima uz posebno pripremljen doček i pregršt poklona. ReotvorenjeKonzumoveprodavnice na Dobrinji u ulici Bulevar Mimara Sinana br. 1. bit će upriličeno 03. septembra, au obje prodavnice, tokom sedmodnevnog slavlja kupce očekuje dobra zabava, nagradne igre, druženje sa poznatim ličnostima, degustacije i promocije novih proizvoda.

''U Konzumu Mostar obogatili smo asortiman nekoliko odjela, te kupci sada imaju veći izbor svježih namirnica, domaćeg peciva, te voća i povrća, a i sve gurmane na gastro odjelu očekuju nove delicije. Ponuda zdrave hrane i proizvoda za sportaše također je bogatija. Raduje i otvorenje cvjećarnice u Mostaru, koja je prostoru dala posebnu svježinu, vedrinu i mirisnu notu, a kupcima veliki izbor cvijeća i dekorativnih elemenata. '' – istakao je Darko Drežnjak, regionalni direktor maloprodaje za regiju Hercegovine.

U mostarskom Konzumu kupci su se danas osvježili svježim voćnim salatama te novom linijom pivskih proizvoda, a u 18h ispred prodavnice  svi mogu uživati u   koncertu mladog i talentiranog Marka Bošnjaka. Zakazano je i druženje sa bokserom Damirom Beljom uz  promociju linije proizvoda namijenjene sportašima.

Odpetka 03. septembraMaxi Konzum na Dobrinjipretvara se također u Super prodavnicu, zahvaljujući većem izboru i svakodnevnoj ponudi više od 3000 artikala. Svi posjetioci tokom sedam dana mogu osvojiti 1000 vrijednih nagrada, popuste na kupovinu, tu su i posebna iznenađenja za sve starosne skupine, a najsretniji će dobiti cijelu  kupovinu gratis.

Konzum BiH nastavlja kontinuirano širenje i unapređenje prodajne mreže, te u semptembru otvara svoju prodavnicu u Mrkonjić  Gradu i u sarajevskom naselju Grbavica, dok kupce u Sanskom Mostu  i Tuzli očekuje kupovina u uljepšanom ambijentu sa proširenim asortimanom proizvoda.

 
Povezani tekstovi