Baumit dobitnik nagrade Best Buy Award
02.12.2013. u 15:04 sati


Uspjeh domaće firme

Baumit dobitnik nagrade Best Buy Award


Švicarska organizacija ICERTIAS dodijelila je kompaniji Baumit d.o.o. iz Bosne i Hercegovine nagradu Best Buy Award Concstructions BiH 2013/2014

 

Švicarska kompanija ICERTIAS GmbH (International Certificate Association), sa sjedištem u Cirihu, koja već godinama podstiče inovativne načine istraživanja i testiranja tržišta na lokalnom i međunarodnom nivou, dodijelila je bosanskohercegovačkoj kompaniji Baumit d.o.o. Best Buy Award Constructions 2013/2014.

U istraživanju u kome je sudjelovalo 1.200 ispitanika, čija je profesija isključivo vezana za građevinarstvo, kompanija Baumit d.o.o. osvojila je najveći broj glasova i potvrdila svoje liderstvo u kategoriji Proizvođač toplinskih fasadnih sistema. “Ovo priznanje je još jedan pokazatelj o liderskoj poziciji brenda Baumit na tržištu BiH, koji je uvijek vodio računa o svojim kupcima i nudio proizvode vrhunskog kvaliteta i po povoljnim cijenama. Nagrada koju smo dobili, Best Buy Award, to je i potvrdila, jer se temelji na iskustvu i mišljenju potrošača o cijenama i kvalitetu jednog proizvoda. Povjerenje naših kupaca dodatno nas motiviše da budemo još bolji i kvalitetniji i u budućnosti“, istakao je direktor kompanije Baumit Ismet Zubčević.  

 

 
Povezani tekstovi