Baumit dobitnik nagrade Best Buy Award
02.12.2013. u 15:04 sati


Uspjeh domaće firme

Baumit dobitnik nagrade Best Buy Award


Švicarska organizacija ICERTIAS dodijelila je kompaniji Baumit d.o.o. iz Bosne i Hercegovine nagradu Best Buy Award Concstructions BiH 2013/2014

 

Švicarska kompanija ICERTIAS GmbH (International Certificate Association), sa sjedištem u Cirihu, koja već godinama podstiče inovativne načine istraživanja i testiranja tržišta na lokalnom i međunarodnom nivou, dodijelila je bosanskohercegovačkoj kompaniji Baumit d.o.o. Best Buy Award Constructions 2013/2014.

U istraživanju u kome je sudjelovalo 1.200 ispitanika, čija je profesija isključivo vezana za građevinarstvo, kompanija Baumit d.o.o. osvojila je najveći broj glasova i potvrdila svoje liderstvo u kategoriji Proizvođač toplinskih fasadnih sistema. “Ovo priznanje je još jedan pokazatelj o liderskoj poziciji brenda Baumit na tržištu BiH, koji je uvijek vodio računa o svojim kupcima i nudio proizvode vrhunskog kvaliteta i po povoljnim cijenama. Nagrada koju smo dobili, Best Buy Award, to je i potvrdila, jer se temelji na iskustvu i mišljenju potrošača o cijenama i kvalitetu jednog proizvoda. Povjerenje naših kupaca dodatno nas motiviše da budemo još bolji i kvalitetniji i u budućnosti“, istakao je direktor kompanije Baumit Ismet Zubčević.  

 

 
Povezani tekstovi
Najnovije iz kategorije
Dvije nagrade za  Novo doba  Završen 20. Teatar festu "Petar Kočić"
Dvije nagrade za Novo doba
Osmijeh za najbolje Festival komedije “Osmijeh Sarajeva“
Osmijeh za najbolje