Nedavno objavljeno

Cher: I dalje ću raditi sve isto

Gostujući u emisiji “Good morning Britain” Cher je govorila o tome kako održava svoj mladolik izgled te je otkrila da čuva svoju dugu kosu i da radi “iste stvari” koje je uvijek radila.

“Jednostavno ne mogu da vjerujem da ću u nekom trenutku imati 80 godina”, rekla je Cher, “I dalje ću nositi svoje farmerke i i dalje ću nositi dugu kosu i i dalje ću raditi iste stvari koje sam oduvijek radila.”

Prisjetila se kako je s prijateljicom razgovarala o momentu kad će morati da skrati kosu i prestati da nosi farmerke “jer je to izgledalo kao nešto što starije žene rade”, ali je priznala da do toga još uvijek nije došla.

Za Cher, njeni geni su zaslužni za njen kontinuirani mladalački izgled. Njena majka je doživjela 96 godina.

“Geni u mojoj porodici su prilično nevjerovatni”, rekla je. “Ne znam da li te to što se ne osjećaš starim čini mlađim. Pratim trendove. Imam puno mladih prijatelja. Imam i stare prijatelje. Iskreno, ne pokušavam se osjećati mladom. Ne pokušavam biti mlada. Ja sam ono što jesam”.

Cher je u maju proslavila 77. rođendan, a 2020. je za Guardian govorila o tome kako ostaje fit.

“Cijeli život sam radila da zadržim snagu u svom tijelu”, objasnila je ističući da “postoje djevojke od 20 godina koje ne mogu da rade ono što ona radi”.

Ona je također dala fanovima uvid u svoju rutinu vježbanja u objavi na društvenim mrežama iz 2022. godine, otkrivajući da uživa u trbušnjacima, zumbi i jogi.

Latest Posts

Raport

spot_img