Pretplati se

Moda

Moda vijesti
Veganske tene
Stella McCartney i Adidas ponovno sarađuju na reinterpretaciji legendarnih Stan Smith tena, koje će biti dio kolekcije za proljeće/ljeto 2020.
Moda
Tommy Hilfiger kolekcija u autentičnim bojama brenda
Američki brend Tommy Hilfiger predstavlja kolekciju jesen/zima koju karakterišu autentične boje brenda: tamnoplava, crvena i bijela. Cijela kolekcija izrađena je od održivih materijala poput reciklirajućeg prediva i organskog pamuka koji se baziraju na udobnosti odjeće i obuće, a istovremeno predstavljaju smjer brenda u budućnosti.
Moda
Guess predstavlja novu Holiday 2019. kampanju
GUESS predstavlja novu reklamnu kampanju – Holiday koja prikazuje najtraženiji izgled ovih praznika. Glavni akteri ove kampanje su modeli Erin Cummins, Kellie Stewart i Francesco Monte.
Moda
Spasimo našu planetu
Vans je predstavio kolekciju pod nazivom “Save Our Planet”, u cilju promocije svijesti o životnoj sredini i održivosti.
Moda
Balenciaga za 2020.
Od kada je Demna Gvasalia stigao u Balenciagu, brend je učinio jednim od najtraženijih, i to sa modelima poput Triple-S tena, a za kolekciju Resort 2020. talentirani gruzijski dizajner predstavio je prepoznatljive Balenciagine detalje.
Moda
Nova astrologija
Hermès je predstavio novo limitirano izdanje sata Arceau, čiji je brojčanik ukrašen motivom veoma traženog svilenog šala Astrologie Nouvelle.
Moda
Više je više
Mnogi dizajneri obuće krenuli su minimalističkom rutom, ali ne i Jimmy Choo.
BELMA TVICO STAMBOL
Mala tajna velikih majstora: riješite se ega!
Sa modnom dizajnericom Belmom Tvico Stambol susreli smo se krajem septembra u Parizu, gradu koji je brzo prigrlio njezinu viziju mode. Razgovarali smo o svim dimenzijama vremena − prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, te tajnom sastojku njezinog uspjeha
LEŽERNOST SA STAVOM
NOVA REPLAY KOLEKCIJA ZA JESEN
Moda
Lekcija o bojama
Converse je oživio svoje legendarne tene, ali ovoga puta nešto posebnijeg dizajna.
Novi broj
Gracija 389
6.3.2020.