Pretplati se

Gastro kutak

Kolači od voća
Pizza punjena višnjama
Jabuke, višnje, kajsije, šljive, smokve, jagode... Ukusni ljetni plodovi darovat će miris i boju maštovitim domaćim kolačima i oplemeniti njihovu jednostavnost.
Gastro
Permakultura u trenutno najboljem restoranu na svijetu
Najboljim restoranom na svijetu prošle godine proglašen je francuski Mirazur sa tri Michelinove zvjezdice, chefa Maura Colagreca.
“PIJANA” JELA
Baileys torta s mirisnom kafom
Često jelima s alkoholom tepamo da su “pijana” pa se tim veselim pridjevom kiti meso, kolači, supe ili razno voće. Pri termičkoj obradi veći dio alkohola ispari, a fine arome koje ostanu daju posebnu notu okusu jela.
“Pijana” jela
Janjetina s konjakom
Često jelima s alkoholom tepamo da su “pijana” pa se tim veselim pridjevom kiti meso, kolači, supe ili razno voće. Pri termičkoj obradi veći dio alkohola ispari, a fine arome koje ostanu daju posebnu notu okusu jela.
Gastro
Novi Président Salakis Traditional
Strastvene ljubitelje sira oduševit će vijest da je novi Président Salakis Traditional, zreli sir u kriškama, dostupan na našem tržištu.
Slasne i mirisne kajsije
Tost s kajsijama i plavim sirom
Kad stignu prve mirisne, zrele kajsije koje zažute i preplave tržnice, znamo da nam je zaista stiglo dugo toplo ljeto. Njima sezona kratko traje, zato navalite: jedite ih do mile volje i isprobajte ove jednostavne recepte!
Gastro kutak
Tri brza trika za odabir dobre lubenice bez prerezivanja
Za biranje zrele lubenice potrebno vam je malo sreće, a pomoći će vam i ovi trikovi:
Recepti
Piletina s kajsijama
Recepti
Šarena salata
Gastro
Aktiviraj se sa osvježavajućom HELL inovacijom
HELL ENERGY predstavlja novi proizvod, HELL Active, koji će se savršeno uklopiti u aktivan životni stil koji je sve popularniji.
Novi broj
Gracija 388
21.2.2020.