Pretplati se

Gastro kutak

Gastro
Dukatov tekući jogurt bez laktoze
Kako bi i osobe intolerantne na laktozu, prirodni mliječni šećer, i dalje imale priliku uživati u svojim omiljenim mliječim okusima, pobrinula se kompanija Lactalis BH.
Gastro
Jesen u teglici
Iskoristite vrijeme bundeve i napravite ukusni pekmez. Potrebno vam je: 660 g pirea od pečene bundeve, 150 g smeđeg šećera, po 1 kašika mljevenog cimeta, limunovog soka i muškatnog oraščića, te naribana korica od 1 limuna.
Oproštaj s ljetom
Torta s malinama i limunom
Oproštaj s ljetom
S kupinama i kruškama
Oprostimo se od toplog ljetnog sunca ukusnim i mirisnim tortama sa smokvama, malinama, kupinama, breskvama i šumskim voćem
Recept
Palenta s paradajzom i bakalarom
Recept
Salata s tikvicama i kajsijama
Gastro kutak
Sladoled samo za odrasle
Isprobajte najpopularniji ljetni napitak u ledenoj verziji: džin & tonik ledene štapiće.
Kolači od voća
Kajsije u tijestu
Jabuke, višnje, kajsije, šljive, smokve, jagode... Ukusni ljetni plodovi darovat će miris i boju maštovitim domaćim kolačima i oplemeniti njihovu jednostavnost.
Kolači od voća
Pizza punjena višnjama
Jabuke, višnje, kajsije, šljive, smokve, jagode... Ukusni ljetni plodovi darovat će miris i boju maštovitim domaćim kolačima i oplemeniti njihovu jednostavnost.
Gastro
Permakultura u trenutno najboljem restoranu na svijetu
Najboljim restoranom na svijetu prošle godine proglašen je francuski Mirazur sa tri Michelinove zvjezdice, chefa Maura Colagreca.
Novi broj
Gracija 379
18.10.2019.